6 dagar sedan
Annons-ID: 15081643

Ekonomiassistent på deltid sökes till Södersjukhuset

Söker du ett utvecklande och meningsfullt uppdrag vid sidan av studierna? Är du dessutom en noggrann och engagerad person med ett sinne för siffror? Då är det kanske just dig som Södersjukhuset söker. Om du vill vara den som avlastar Södersjukhusets ekonomiavdelning ska du se till att skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

"Sveriges ledande akutsjukhus" Med en av Nordens största akutmottagningar är det just akutsjukvården tillsammans med de stora folksjukdomarna som utgör Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har cirka 5000 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 150 000 patienter för akuta besök varje år. Södersjukhuset har dessutom Sveriges största förlossningsklinik och bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning. Sjukhuset värdesätter en nära, personlig patientkontakt och där alla medarbetare på Södersjukhuset är lika viktiga för att göra skillnad för patienten. Det är en spännande och dynamisk arbetsplats för en mängd professioner.

Nu söker Södersjukhuset en ekonomiassistent som vill ansluta sig till ekonomiavdelningen. Tjänsten spelar en viktig roll där du som ekonomiassistent kommer stötta upp verksamheten under fyra månader på deltid. Totalt arbetar ett 30-tal medarbetare inom ekonomiavdelningen, varav redovisningssektionen består av tio personer, där du kommer arbeta dels självständigt dels tillsammans med kollegor. Rollen lämpar sig för dig som har god förståelse för ekonomirelaterade uppgifter såsom rutiner vid fakturahantering, arbete med moms och enklare avstämningar samt att du är villig att ta dig an nya utmaningar. Här finns möjlighet att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan där du kan visa framfötterna och ta dig an fler arbetsuppgifter vid behov. Du kommer erbjudas en gedigen introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna och erhålla kontinuerlig stöttning av dina arbetskollegor.

Du erbjuds

 • Utvecklande deltidsjobb vid sidan av studierna inom en samhällsnyttig verksamhet
 • Möjligheten att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan
 • En engagerad konsultchef under hela din anställning som kommer stötta dig i din karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Kundfakturering
 • Sammanställa underlag och genomföra enklare avstämningar
 • Stötta kollegor i ekonomirelaterade arbetsuppgifter

Vi söker dig som

 • Har minst 1 år kvar på eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande område
 • Har tidigare erfarenhet av ekonomirelaterat arbete
 • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande

 • Tidigare praktisk erfarenhet av affärssystem
 • Tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent

Personliga egenskaper

Utöver det ovan nämnda söker vi dig som trivs i att ta eget ansvar och driver dig själv och dina arbetsuppgifter framåt. Du är noggrann, strukturerad och kan arbeta självgående. Därtill har du god samarbetsförmåga och är villig att vara behjälplig till övriga kollegor. Du drivs av att lära dig nya saker och vill vara en del av en samhällsnyttig verksamhet.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 20h/v
 • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här