3 veckor sedan
Annons-ID: 15084104

Drivna studenter till spännande uppdrag på distans!

Är du en driven student som söker efter ett jobb vid sidan av studierna? Vill få in en fot på ett spännande företag där det finns chans till förlängning? Gillar du att jobba under flexibla arbetsformer? Då är det här jobbet för dig, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är Sveriges största leverantör av uppdrags- och arbetsmarknadsutbildningar. De utbildar inom många olika branscher som fordon, industri, service, turism och vård. De utformar deras utbildningar i nära samarbete med branscherna, och utbildar för jobb där det saknas personal. Samarbetet är det som är viktigt för dem. De vill gärna ha kontakt med fler företag som vill vara med och forma framtidens utbildningar, ta emot praktikanter, anställa utbildade deltagare eller föreläsa på utbildningar. Det är här du kommer in i bilden.

I rollen som administratör kommer du att arbeta med att ringa företag som skulle vara intresserad av nya utbildningar som detta utbildningsföretag håller på att utforma. Där kommer du att få ett stort mål som du sedan kommer att strukturera upp själv så att det passar ditt schema. Det viktigaste är att du leverar i tid. För detta uppdrag kan du även sitta vart du vill då hela arbetet kommer att utföras på distans. Detta är ett kort uppdrag som sträcker sig till juni men finns möjlighet till förlängning.

Du erbjuds

 • Få in en fot i ett stort företag där det finns möjlighet till förlängning
 • Ett meriterande extrajobb där du får lära dig mer och utvecklas kring branding

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att använda telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Du kommer att kolla intresset hos olika företag kring olika utbildningar som detta företag håller på att utforma. Här kommer du även att gräva lite om företaget även kan tänka sig att ställa upp på att ta in LIA, hålla i föreläsningar eller erbjuda studiebesök hos företaget.

Vi söker dig som

 • Studerar på högskolenivå (gärna inom marketing eller liknande), kan vara universitet/högskola eller yrkeshögksola
 • Mycket goda kunskaper i svenska då arbetet sker på svenska
 • Har kunskap om yrkeshögskolors verksamhet
 • Har möjlighet att arbeta på distans - bra hemmamiljö

Det är meriterande om du:

 • Har arbetat med kundservice
 • Har arbetat med sälj

Här är det viktigaste att du är en entreprenörssjäl som är duktig på att själv strukturera ditt arbete. Vi kommer även att lägga stor vikt på att hitta rätt person. Som person ser vi att du är självgående, serviceinriktad och orädd.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 2 heldagar i veckan fram till juni
 • Placering: Oberoende ort

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här