Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15010513

Driven innesäljare till växande Rekomo!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Mölndal
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Tillsvidare
Jobbkategori:
Innesäljare
Startdatum:
Omgående eller enligt ök.

Nu finns möjligheten för dig som brinner för service och försäljning att ansluta dig till ett växande företag som gör stor nytta för miljön! Vill du jobba med sköna kollegor på en arbetsplats som präglas av gemenskap, nytänkande och ambition? Om du dessutom motiveras av att utmanas och ta stort eget ansvar kan tjänsten som innesäljare på Rekomo vara rätt för dig. Fortsätt läs och se om det är dig vi söker!

Om tjänsten

Academic Work söker för [Rekomos]( https://www.rekomo.se/) räkning en innesäljare till deras växande verksamhet i Mölndal. Rekomo hjälper sina kunder att få det bästa tänkbara kontoret med nya och begagnade möbler, till bra pris, kvalitet och med miljön i åtanke. Idag finns kontor i Mölndal, Malmö och Stockholm och totalt arbetar ca 35 personer med att tillgodose sina kunders behov med hållbarhet som största konkurrenskraft. På kontoret i Mölndal får du 15 härliga kollegor med stor teamkänsla. Kika in deras [Instagram](https://www.instagram.com/rekomo.se/) för att få en känsla av hur det skulle vara att jobba på Rekomo. För att komma in i tjänsten och lära känna Rekomo som företag får du en fadder i samband med din start som ansvarar över att du ska komma in i teamet likväl som att lära dig mer om företaget. Under din introduktion som pågår de första veckorna av din anställning får du insyn i hela verksamheten, från lager, försäljning, leverans till montering. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Rekomo.

Arbetsuppgifter

Som Innesäljare på Rekomo är du är delaktig i hela försäljningsprocessen. För de kunder som besöker butiken är du oftast första kontakt där din uppgift är att hjälpa kunderna med att hitta rätt möbler efter deras behov. Du svarar även på förfrågningar via telefon och mejl. Efter inkommen förfrågan registrerar du kunden i deras CRM-systemet LIME och sedan ordern i SPCS. Finns inte möblerna på lagret i Mölndal får du ta kontakt med de andra kontoren i Sverige för att sedan boka leverans. Du följer även upp beställningar med kunder för att säkerställa nöjdhet och långsiktiga relationer. Du kommer till exempel att: * Konsultera kund både på plats, över telefon och mejl i olika lösningar efter deras behov * Vara behjälplig vid inkommande leveranser av möbler och prismärka dem * Tillsammans med inredare och utställningsansvarig ansvara över att butiken är i ordning På Rekomo uppmanas driv och utveckling inom bolaget. För dig med engagemang och ambition finns det goda utvecklingsmöjligheter att på sikt bygga upp en egen kundstock och fördjupa sig inom försäljning och axla roller som Account Manager och på sikt Key Account Manager.

Vi söker dig som

* Har upp till ett par års erfarenhet från något yrke inom service eller administration och nu har som ambition att arbeta inom försäljning * Pratar obehindrat på svenska och engelska då du kommer i kontakt med svenska såväl som internationella kunder och leverantörer * Har god datavana och erfarenhet av Officepaketet Det är meriterande om du * Har erfarenhet av försäljning från tidigare roller, gärna från butik eller uppsökande försäljning * Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område * Har B-körkort eller intention att ta körkort inom snar framtid I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du som person är orädd inför nya situationer och utmaningar som du kommer ställas inför som innesäljare. Vidare är du självgående och känner dig trygg med att ta egna beslut och initiativ för att komma framåt. Som innesäljare är din service och ditt engagemang i varje enskilt möte av stor vikt där du tycker om att skapa relationer och förstår vikten av goda kundrelationer. Då en del av rollen innebär koordinering och administration ställer det även krav på din förmåga att planera och organisera ditt arbete. <h3>ÖVRIG INFORMATION</h3> * Start: Omgående eller enligt överenskommelse * Omfattning: Heltid, tillsvidare * Lön: Enligt överenskommelse * Placering: Mölndal, Södra Porten * Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner 031-381 57 53 eller rekryteringsteamet recruitmentgothenburg@academicwork.se * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rekomos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se). * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentgothenburg@academicwork.se](mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Läs mer om Rekomo [Här!]( https://www.rekomo.se/)
Ansök här
Emma Alkner consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emma Alkner eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentgothenburg@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15010513