Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15018474

Driven innesäljare inom B2B till UC Affärsfakta AB

Snabbfakta

Stad:
Östersund
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Innesäljare
Startdatum:
Enligt ÖK

Har du ett stort driv och vill bygga upp kundrelationer tillsammans med en seriös och trygg arbetsgivare? UC Affärsfakta AB stärker nu sin marknadsledande position ytterligare. Med 9 år av oavbruten tillväxt bakom sig utökar de nu säljteamet i Östersund med fler drivna personer. Vi söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa och bidra till UCs fortsatta utveckling framåt.

Om tjänsten

Academic Work söker drivna innesäljare till UC Affärsfakta AB. UC Affärsfakta AB, som är en del av UC AB. UC Affärsfakta genomsyras av laganda och tillsammans bygger de en öppen, kreativ och rolig organisation att trivas i. Säljteamet i Östersund består idag av 10 personer med ett tydligt fokus, att bli Sveriges bästa säljteam! Här får du möjlighet att jobba i ett team som passar just dig och dina erfarenheter och eftersom produktutbudet är stort finns möjligheter till kompetensutveckling i form av både produktkunskap och försäljningsteknik. Arbetstiderna som säljare är vardagar 8-17, med möjlighet till flextid. Du erbjuds en trygg anställning med grundlön och prestationsbaserad provisionsmodell utan tak.

Teamen arbetar med försäljning inom tre områden; Kreditinformation (UC Direkt), Värdebevis (Certifikat och UC Trygg företagare) samt Bransch- och företagsvärdering.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos UC Affärsfakta AB.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare bygger du upp din kundportfölj och vårdar dina kunder över telefon. Då UC jobbar under särskilda lagstiftningar, krävs ett ständigt närvarande kundperspektiv och kundfokus.

Du kommer till exempel att:

  • Prospektera i samråd med din säljledare

  • Kontakta företag via telefon

  • Skapa och bygga kundrelationer via telefon

  • Hantera orderläggning

Vi söker dig som

  • Har mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift

  • Har god datorvana

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CRM-systemet Lime.

Vi söker dig som vill bli utmanad i din yrkesroll. För att bli en framgångsrik säljare på UC Affärsfakta ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av kundkontakt eller försäljning men ännu viktigare är att du är en positiv och härlig person.

Som person har du ett brinnande intresse för försäljning samtidigt som du är öppen, kommunikativ och framåtsträvande. Vidare är du prestigelös i ditt arbetssätt och du bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Du är bra på att arbeta både självständigt och i team och för dig finns inga problem som inte går att lösa. Du trivs i en miljö med många kollegor och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Östersund

Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Matilda Andersson eller ring mig på +4660-741 22 08

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att vi kommer starta upp urvalet omgående för denna tjänst.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annons ID i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller, som i detta fall, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag genom förädlad affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består av UC Affärsfakta AB och UC Affärsinformation AB. Tillsammans samverkar våra bolag för synergier som ger smartare tjänster och större fördelar för kunden. Samtliga med målet att skapa säkrare affärsbeslut och större drömmar. UC AB har i dag drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö. Örebro och Östersund. Besök gärna vår webbsida för mer information.

Hos UC Affärsfakta AB får du vid start en gedigen introduktion och produktutbildning. Eftersom de uppmuntrar till en god work-life-balance har du bland annat möjlighet till flex, en förutsättning för att få livspusslet att gå ihop! De arbetar även kontinuerligt med företagshälsa vilket bland annat innebär friskvårdsbidrag och möjligheten till kontorsmassage. En gång om året arrangeras även en hälsodag för hela UC-koncernen med aktiviteter och seminarier kopplat till hälsa och välmående. UC Affärsfakta tycker att framgångar bör firas. Därför håller de varje år Affärsfakta Awards då de hyllar framgångsrika säljare, njuter av en god middag tillsammans och slår klackarna i taket!

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Matilda Andersson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Matilda Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018474