1 vecka sedan
Annons-ID: 15090876

Drifttekniker till Biond i Helsingborg

Är du kvalitetsmedveten och en ansvarstagande person med ett intresse för framtidens energi? Då kan denna roll vara perfekt för dig! Vår kund Biond söker nu en driftoperatör till deras biogasanläggning i Helsingborg. Är du nyexaminerad eller söker du efter nästa steg i karriären? Vi är intresserade av dig oavsett erfarenhet. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

Biond är en ledande aktör inom cirkulär ekonomi och avfallshantering. De ser till att avfall blir en värdefull resurs i samhället genom att skapa bioenergi. De söker nu utökning till deras team med driftoperatörer som ska ansvara över att anläggningen fungerar som den ska.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker utför du operatörsunderhåll och säkerställer driften ute i anläggningnen. Du ansvarar även över drift och övervakning av processutrustning, ventiler och pumpar, utföra provtagning och analyser mm.

Arbetstiderna kommer vara 07.00-16.00 måndag till fredag. Utöver dessa arbetstider ingår även beredskap var 4e vecka.

Under beredskapen är man ansvarig över biogasanläggningen under 7 dygn.

I rollen krävs det att du är lösningsorienterad och ansvarstagande då du kommer vara personen som ser till att allt fungerar som det ska. Det är viktigt att man har en förståelse för datorer och ett intresse för maskiner.

Vi söker dig som

  • Har goda kunskaper i det svenska språket då kommunikationen på avdelningen dagligen sker på svenska
  • Är intresserad av arbete inom produktions/tillverkningsindustrin
  • Har god datavana

Det är meriterande om du:

  • Har arbetslivserfarenhet från processindustrin tidigare

Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant och på så sätt säkerställa säkerheten och kvalitén i ditt arbete. Att ta eget ansvar ser du som naturligt och du är därmed driftig och kommer med egna initiativ. Du är en prestigelös teamplayer som gillar att samarbeta med kollegor och tar hänsyn till teamet.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Helsingborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Det första steget i rekryteringsprocessen består av två psykometriska tester. På Academic Work tror vi på potential och psykometriska tester hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Tester gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande.

Information om testerna

  • Matrigma mäter den kognitiva förmågan och testet tar 12 minuter att genomföra. Den kognitiva förmågan består bland annat av en persons begåvning för problemlösning, logiskt tänkande samt förmågan att ta sig an ny information
  • MAP är ett personlighetstest baserat på Five Factor Model of personality. Testet tar ca 40 minuter att genomföra

Information om företaget

Biond erbjuder kommuner och företag utveckling, drift och kommersiell förvaltning av avfalls- och energianläggningar i syfte att göra dessa mer lönsamma och cirkulära.

Biond är en av Sveriges största biogasproducenter med en årlig produktion om ca. 100 GWh biogas och 200 000 ton biogödsel. Bolaget driver för närvarande två biocirkulära anläggningar, en utanför Helsingborg och en i Sävsjö. Inom Biond utvecklar vi även innovativa produkter av organiskt avfall.

Läs mer om Biond här!

Ansök här