1 vecka sedan
Annons-ID: 15089464

Drifttekniker inom fastighet till Huge Bostäder AB!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Huddinge
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid, dagtid

Är du en driven, problemlösande och serviceinriktad person som vill arbeta som drifttekniker inom fastighetsbranschen? Då är den här rollen hos Huge Bostäder något för dig! Här får du stora möjligheter till att utveckla ditt tekniska intresse samtidigt som du får möjligheten att ta eget ansvar och jobba i ett fantastiskt team. Sök tjänsten idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag. Deras affärsidé är att med människa och miljö i fokus äga, utveckla och förvalta bostäder och lokaler som ökar livskraften i Huddinge. Huge Bostäder bidrar genom sitt arbete och sin verksamhet till ett livskraftigt och attraktivt samhälle - i alla delar av Huddinge kommun. Huge tror på lösningar som är bra för både människa och miljö; bygger klimatsmart och tar ansvar för att utveckla trygghet och attraktiva livsmiljöer. Huge Bostäder gör allmännytta och tar ett stort samhällsansvar då de arbetar med bland annat hållbarhet, miljö och social hållbarhet.

Huge Bostäder erbjuder en stabil arbetsgivare som värnar om sin personal och eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds möjlighet att påverka och dela erfarenheter med dina kollegor i arbetet med deras system och processer. Du får möjligheter att växa med bolaget och utvecklas samt att förtroendet för dig som medarbetare är stort. Bolaget förlitar sig på din kompetens och du kommer att vara en viktig pusselbit i deras pussel.

Arbetsuppgifter

I denna roll som drifttekniker ansvarar du för den dagliga tillsynen, skötseln och driftoptimeringen av de fastighetstekniska installationerna i Huges fastighetsbestånd. Du bedriver ett systematiskt arbete för att säkerhetsställa en minimering av fastigheternas energianvändning och för att säkerhetsställa ett bra inomhusklimat för Huges hyresgäster. Samarbete med kunder såväl som med kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Samverkan med förvaltningsorganisationen är av stor vikt och ska följas upp på avstämningsträffar med förvaltningen. I rollen ingår att lämna underlag och förlag till fastigheternas underhållsplan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • Mindre utredningsarbeten.
 • Medverka vid myndighetsbesiktningar.
 • Följa upp fastigheternas energistatistik.
 • Vara delaktig i drift- och underhållsplaneringen.
 • Medverka vid avstämningsmöten med förvaltningen.
 • Tillsyn och skötsel på fastighetstekniska installationer.
 • Lämna förslag och underlag till förvaltningen på planerat underhåll.
 • Mindre injusteringsarbeten på de fastighetstekniska installationerna.
 • Felsökning och felavhjälpande underhåll på fastighetstekniska installationer.
 • Drift- och energioptimering av fastighetstekniska system för att minimera fastigheternas energianvändning.

Vi söker dig som

 • Innehar B-körkort.
 • Är flytande i det svenska språket i tal och skrift.
 • Innehar erfarenhet av datoriserade styr- och övervakningssystem.
 • Innehar minst 2 års arbetslivserfarenhet som drifttekniker och har arbetat med tillsyn, skötsel och felsökning på fastighetstekniska system.
 • Innehar en driftteknikerutbildning eller annan likvärdig yrkesteknisk utbildning inom relevant område som tillexempel; el, fastighet eller energi och värme.

Det är meriterande för tjänsten om du:

 • Har erfarenhet av att ha arbetat med energioptimering.
 • Har erfarenhet av att ha arbetat med kyl-, ventilation-, värme samt brand- och sprinkleranläggningar.

Som person ser vi att du har ett högt säkerhetstänk och är duktig på att kommunicera och samarbeta med andra, samtidigt som du är initiativtagande och driver dina uppgifter självständigt. Som drifttekniker hos Huge Bostäder behöver du vidare vara problemlösande och ansvarstagande samt ha ett logiskt och strukturerat angreppssätt i felsökningssituationer och kan hantera att arbeta i situationer som kräver snabba beslut.

Övrig information:

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Arbetstider: Dagtid.
 • Placering: Huddinge/Flemingsberg distriktet.
 • Bakgrundskontroll: Inför anställning kommer du att genomgå en bakgrundskontroll.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Huge Bostäders önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Huge Bostäders värdegrund är livskraft, professionell och omtanke. Livskraft står för att de vill vara med och skapa ett samhälle att trivas och utvecklas i genom hela livet. Därför tänker och agerar de långsiktigt – ekologiskt, socialt och affärsmässigt. På så sätt skapar de också möjligheter för företaget och våra medarbetare att växa och utvecklas. Professionell står för att de fattar beslut på affärsmässiga grunder och ser till att de har rätt kompetens för deras behov. De tar initiativ till dialog och samarbetar med deras kunder, kommunen och andra aktörer. Och de tar ansvar för vad de lovar. Omtanke står för att de är nyfikna på och intresserade av deras kunders behov och önskemål. De bryr sig om och visar respekt för människor, hus och miljö. De tar personligt ansvar och visar individuell handlingskraft, men är bäst när de arbetar tillsammans.

Ansök här