1 månad sedan
Annons-ID: 15079558

Drift- och underhållstekniker till Adven/Värmevärden

Snabbfakta

Stad:
Kumla, Kvarntorp
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid, tillsvidare

Söker du en ny utmaning och vill arbeta med morgondagens energi- och vattenlösningar hos en av Nordens största energileverantörer? Nu söker Adven/Värmevärden en Drift- och underhållstekniker till deras anläggning i Kvarntorp. Är du en öppen, målinriktad och prestigelös person med erfarenhet eller utbildning inom drift och underhåll? Då kan det här vara tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Adven och Värmevärden är nu ett gemensamt bolag som går en spännande framtid till mötes då de tillsammans bildar en av de större energileverantörerna i Norden. Adven/Värmevärden drivs av att ta fram morgondagens energi- och vattenlösningar som främjar företag, människor och miljö och strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna. För närvarande bygger man en ny 5 MW biobränsleeldad ångpanna för hetluft och ångleverans till kemiindustrin i Kvarntorp, Kumla. Ångpannan försörjs med flis från skogsrester och bidrar till klimat- och energiomställning av kemiindustrin som den försörjer och som härmed skiftar till förnybart bränsle.

Du kommer vara en del av ett två personers team som utöver dig själv består av en drift- och underhållsledare. Utöver din närmsta medarbetare sker också ett tätt samarbete med de entreprenörer som är kopplade till verksamheten. Arbetstiderna är belagda på dagtid men tjänsten kommer även att innebära beredskapstjänst. Beredskapstjänst innebär att du skall ha möjlighet att inställa dig på anläggningen inom 30 minuter.

Du får en nyckelroll inom energisektorn hos en arbetsgivare som månar om sina anställda och erbjuder flertalet förmåner. För rätt person finns även goda möjligheter att avancera inom bolaget på sikt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Adven/Värmevärden.

Du erbjuds

 • Ett individuellt anpassat introduktionsprogram
 • Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal
 • Förmåner i form av bonus på årslönen, generöst friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning för att nämna några

Arbetsuppgifter

Som drift- och underhållstekniker arbetar du operativt ca 50% av tiden och resterande tid administrativt. Du och dina kollegor har det operativa ansvaret för att produktionen körs på ett optimalt och säkert sätt, och enligt gällande produktions- och underhållsplan. Du arbetar exempelvis med standardiserade processer, planerar drift och underhåll, samt optimerar och analyserar utfall. Du utför visst underhåll och reparationer samt bistår vid större reparationer. I dina arbetsuppgifter ingår även rondering, bränslehantering, avvikelsehantering och 5S.

Vi söker dig som

 • Har en bakgrund som drifttekniker, driftsamordnare, anläggningsansvarig alternativt är utbildad inom området
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet
 • Har B-kökort
 • Talar och skriver flytande svenska, då språket används i det dagliga arbetet

Vidare är det meriterande om du:

 • Tidigare arbetat med fjärrvärme och/eller processindustri med avseende på drift och underhåll
 • Tidigare arbetat med panndrift och/eller ångproduktion
 • Har erfarenhet av att arbeta i en driftrelaterad IT-miljö

För att lyckas i rollen tror vi att du är en prestigelös person som stimuleras av att få ansvar och att självständigt driva ditt arbete framåt. Under rekryteringsprocessen kommer du att utvärderas på följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Självgående
 • Initiativtagande
 • Samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare. I huvudsak dagtid kl 7-16
 • Placering: Kvarntorp, Kumla

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Adven/Värmevärden är en ny energikoncern vars gemensamma resa för att bli en ledande aktör inom hållbara energilösningar påbörjades 2020. Tillsammans levererar deras 520 medarbetare fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag 350 anläggningar i Norden och Baltikum.

Koncernen har en spännande tid framför sig och hoppas du är intresserad av att följa med. Ta reda på mer på www.adven.se och www.varmevarden.se .

Ansök här