Sökresultat
2 dagar sedan
Annons-ID: 15013515

Do you have what it takes to join Academy for Salesforce? You don't need any experience only the right abilities. May the force be with you!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Tillsvidare
Jobbkategori:
Affärssystem-/applikationskonsult
Startdatum:
7 januari

Har du en dröm om att arbeta med digitalisering som IT-konsult men saknar rätt utbildning eller erfarenhet för att kunna uppfylla din önskan? Om möjligheten fanns skulle du kunna tänka dig att arbeta med en molnbaserad CRM-plattform som användas av fler än 150 000 företag världen över? Genom Academy finns nu möjligheten att gå en kostnadsfri 12-veckors utbildning som därefter ger dig möjligheten till att bli Salesforce-konsult. Vi tror så pass mycket på vårt koncept och de som antas att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som konsult efter avslutad utbildning. Hittills har vi examinerat över 700 konsulter, vars resor vi är enormt stolta över! Här är chansen för dig utan erfarenhet inom området men med rätt förmågor och motivation att få arbeta i rollen som konsult med Salesforce succéplattform. Sök till programmet genom att starta med våra urvalstester som du hittar i annonsen. Is the force with you?

Arbetsuppgifter

Salesforce är erkända som ett av världens mest innovativa företag och har blivit hyllade världen över för sina molnbaserade CRM-plattformslösningar. De har tillsammans med sina partnerbolag och kunder sett en enorm efterfrågan på konsulter med kunskap och certifieringar inom Salesforce-plattformen. Förutom kunskaper inom plattformen kommer du under programmet utveckla verktyg som hjälper dig att bli en framgångsrik talang i IT-branschen. Rollen som Salesforce-konsult kan variera utifrån vilket bolag som du arbetar hos. Du kan bland annat arbeta med att: * Implementera och underhålla kundföretagens Salesforce-lösningar. * Delta och driva workshops med fokus på verksamhetens krav. * Utföra konfiguration, anpassningar och felsökningar på plattformarna. * Samverka med tekniskt orienterade roller som arkitekter och utvecklare för att genomföra anpassningar. * Migrera data in i Salesforce, från andra system. * Utbilda super users eller slutanvändare i hur man använder Salesforce. I rollen kommer det även läggas fokus och tid på kompetensutveckling som kontinuerliga certifieringar. <h2>INFORMATION OM UTBILDNINGEN</h2> Intensivutbildningen för att bli Salesforce-konsult startar den 7 januari 2019. Det kommer bli tolv intensiva veckor tillsammans med flertalet ambitiösa blivande konsulter. Med stöd från kompetenta lärare varje dag skapar Academy tillsammans med dig som konsult förutsättningar för en brant utvecklingskurva. * Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl:09.00-17.00 * Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm På Academy utbildar vi enligt pedagogiken Accelerated Learning som baseras på aktuell hjärnforskning och innebär praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och ständig feedbackdialog. Programmets aktiviteter är engagerande och motiverande och utbildningen är utformad med nära koppling till yrkesrollen som Salesforce-konsult. Välkommen in på [Academy](http://academy.se/) för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy. <h2>PARTNERBOLAG</h2> Efter utbildningen kommer du arbeta som konsult hos någon av följande bolag: [Accenture](https://www.accenture.com/se-en/new-applied-now), [Avaus](https://www.avaus.fi/sv/), [Axfood](https://www.axfood.se/), [Bisnode]( https://www.bisnode.se/?gclid=EAIaIQobChMIpt3xgK643QIVk8qyCh3qPwCSEAAYASAAEgJPRfD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CJzXyYGuuN0CFYGdmwodIywLYQ), [Appirio](https://appirio.com/),[Deloitte]( https://www2.deloitte.com/se/sv.html),[Recoordinate]( http://recoordinate.com/sv/), [Stretch]( https://www.stretch.se/) eller [Telia] (https://www.teliacompany.com/sv/karriar/vart-foretag/) . Ansvariga rekryterare kommer under processen att matcha dig med det företag de bedömer att du passar bäst hos, detta sker efter intervjuer hos Academic Work. Samtliga partnerbolag är certifierade att leverera, implementera och underhålla Salesforce hos kundföretag.

Vi söker dig som

Har en logisk problemlösningsförmåga och rätt motivation och inställning för att kunna klara av en intensiv utbildning på 12 veckor. För de utvalda till programmet är det här starten på en karriär där du har möjlighet att vara med och driva digitaliseringen framåt och hjälpa företag att bli mer effektiva och intelligenta. För att lyckas i rollen som Salesforce-konsult är du affärsmässig, har sinne för problemlösning samt en mycket god kommunikativ förmåga. Vi förväntar oss inte att du har någon erfarenhet, utan vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt, rätt kognitiva förmåga, personliga kompetenser och stark motivation till att påbörja din nya karriär. Rekryteringsprocessen startar därför med urvalstester som säkerställer detta. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Rekryteringsprocessen : Vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tester och två intervjuer. Om du vill öka din chans för att få en plats på Aacademy for Salesforce rekommenderar vi dig att söka direkt eftersom vi arbetar för att fylla platserna så snart som möjligt. * Arbetsort efter avslutade utbildning : Stor Stockholm * Sök till Academy genom att klicka på [”Ansök här på annan site”](https://www.academy.se/program/salesforce) och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline. * Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår [Academymail](mailto:salesforceht18@academy.se) under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.

Information om företaget

<h2>VAD ÄR ACADEMY?</h2> Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential. Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag! <HR WIDTH="100%" SIZE="1" COLOR="#000000"> <b> Academy – få en känsla för utbildningen här! </b> <iframe width="100%" height="420" src="https://www.youtube.com/embed/2qR5UavVtBw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ansök här på annan site
Karin Börjesson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Karin Börjesson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15013515