1 vecka sedan
Annons-ID: 15087839

Digital kommunikatör till utbildningsföretag!

Har du ett intresse för varumärkesbyggande, content, foto, färg/form och sociala medier? Vill du få erfarenhet av detta redan under studierna? Nu finns möjligheten för dig som läser marknadsföring med inriktning kommunikation, grafisk formgivning eller kanske grafisk design att bli en del av ett varmt, härligt och kreativt gäng som behöver stöttning i deras profilering utåt mot deras målgrupp. Om du dessutom har ett intresse för hantverk och småföretag så är detta det perfekta deltidsjobbet för dig. Läs mer nedan!

Om tjänsten

För ett utbildningsföretags räkning söker vi nu en Digital Kommunikatör på deltid.

Som Digital Kommunikatör kommer du att arbeta ca. 8 timmar/vecka. Du kommer stötta huvudkontorets team på 7 personer, med att kommunicera genom både text och bild för att förmedla deras projekt och tjänster externt mot deras målgrupp. Dina främsta arbetsverktyg kommer vara sociala medier, webb och nyhetsbrev. Genom dessa kanaler kommer du sätta ihop content, underhålla och utveckla, samt på ett effektivt sätt koppla de olika marknadsföringskanalerna till hemsidan.

Du erbjuds

Här finns möjligheten för dig som är driven att vara med och förvalta och utveckla företagets arbete med marknadsföring och sociala medier. Vidare kommer du ha möjlighet till flexibla arbetstider och arbetsdagar som kan anpassas efter din skolgång. Framåt kommer det även finnas möjlighet att eventuellt öka dina arbetstimmar och ditt ansvar då rollen fortfarande är formbar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Självständigt ta fram och skapa lämpligt content till hemsida, nyhetsbrev och sociala medier
 • Ta fram designförslag och sätta ihop folders
 • På sikt analysera marknadsföringen kring vad som funkar respektive inte funkar

Vi söker dig som

 • Studerar en utbildning mot marknadsföring med inriktning mot grafisk formgivning, kommunikation, grafisk design eller mot en annan relevant inriktning. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar av dina studier
 • Har hög digital kompetens och gärna grundläggande kunskaper i Adobe programmen och Wordpress / Cargo
 • Har grundläggande kunskap inom fotografi
 • Talar och skriver flytande svenska då bolaget främst verkar mot den svenska marknaden

Det är meriterande om du:

 • Tidigare arbetat i en liknande roll
 • Har ett intresse för hantverk

För att trivas i denna roll tror vi att du framförallt är kreativ, initativtagande och drivande. Du är inte rädd för att lägga fram åsikter eller nya förslag och ser dig själv som en riktig doer. Eftersom du jobbar tillsammans med de andra på företaget för att ta fram material är det viktigt att du också är prestigelös. Vidare tror vi att du är en person som tycker om att arbeta flexibelt och som tycker om att inte alltid ha en tydlig struktur eller tillvägagångsätt utan får möjligheten till att skapa detta själv. Avslutningsvis tror vi att du är utåtriktad och positiv och ser hellre lösningar än problem.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 8h i veckan med möjlighet till ökad omfattning framåt
 • Placering: Stockholm, med möjlighet att arbeta på distans

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här