1 vecka sedan
Annons-ID: 15086412

Devops-engineer till Axians!!

Snabbfakta

Stad:
Linköping
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Drivs du av en varierande vardag och intressanta arbetsuppgifter? Axians är det lilla bolaget i den stora koncernen, här kommer du arbeta mot flera intressanta kunder och hjälpa dom i deras tekniska arbete. Du kommer ta plats i mindre team där man uppmuntras till initiativtagande. Axians jobbar alltid för att nå en hög kundnöjdhet, drivs du av att leverera på topp och ständigt utvecklas så har du hittat rätt.

Om tjänsten

Academic Work söker en Devops Engineer till Axians i Linköping. Hos Axians kommer du arbeta som konsult, din roll kommer vara att hjälpa Axians kunder med deras digitalisering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat handla om automatisering av infrastrukturen men även andra uppgifter. I denna roll kommer du få handskas med varierande arbetsuppgifter vilket kräver en flexibilitet och en förmåga att hålla flera bollar i luften. Axians lämnar stor frihet kring hur sina medarbetare handskas med sina arbetsuppgifter, detta tror dom leder till bäst resultat och optimerad personlig utveckling.

Det som gör Axians till ett konkurrenskraftigt konsultbolag är bland annat deras fokus på trivsel och delaktighet bland sina medarbetare. Här förmedlas alltid en känsla av att man är en viktig pusselbit i företaget. Kontorsfester, AW:s och uppföljningssamtal är exempel på hur Axians jobbar med trivsel och personlig utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du ha en varierande vardag, du skapar dig en bredd både i form av nätverk och kunskap i ditt arbete ute hos Axians kunder. Du kommer att vara del i team där ditt ansvar är att behärska och arbeta med Devops principer, nätverk och clustering.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har

  • Erfarenhet och intresse av Linux och/eller Windows
  • Har en relevant utbildning, exempelvis systemvetenskap eller motsvarande YH-utbildning
  • Kunskap inom exempelvis Openshift, Kubernetes, Ansible
  • Intresse för att skapa ett mervärde för kund
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här