2 veckor sedan
Annons-ID: 15081736

Demand Analyst till Optimity

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Som Demand Analyst hos Optimity erbjuds du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken i ett litet men växande team av passionerade ingenjörer. Vill du ta del av en spännande resa för att omvandla försörjningskedjan hos ledande företag? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

Optimity erbjuder en komplett planeringslösning för optimering av leveranskedjor inom t.ex. dagligvaruhandeln. Deras uppdrag är att erbjuda företag en planeringsprogramvara som är enkel att implementera och använda, men också tillräckligt kraftfull för att optimera de mest utmanande förutsättningarna hos deras kunder. Optimity arbetar aktivt med riskminimering i försörjningskedjan och att ge beslutsstöd till sina kunder.

Optimity är stolta över att vara bland de allra bästa på det de gör. Hittills har både lokala och internationellt kända namn som bland annat Snackbrands, Orkla och Vita Coco förlitat sig på deras programvara. Företaget grundades i Sydney och de har nu kontor i Sydney, Sverige, Singapore, USA och Nya Zeeland. De är ett litet, familjärt och drivet team med nationaliteter från hela världen.

Bolaget har stora expansionsplaner och är på jakt efter en motiverad person som vill bli en del av deras utvecklingsteam. De behöver dig som kan bidra med din kunskap och genuina intresse för matematiska metoder, analys och statistik och har ett genuint intresse för Python.

Du erbjuds:

Att få in foten på ett globalt bolag med stora utvecklingsmöjligheter där du får påverka din egen utveckling och kan ta nya steg i din karriär

Att vara med på en spännande resa på ett stabilt bolag där du får byta kompetens med andra passionerade ingenjörer

Arbetsuppgifter

 • Driva företagets initiativ att förse kundföretagen med väl underbyggda försäljningsprognoser genom statistisk modulering.
 • Utveckla funktionalitet genom multivariata prognoser
 • Utveckla lösningar och strategier för att stötta organisationen och kundernas utmaningar inom området
 • Modellering och analyser utföres med fördel med hjälp av Python

Vi söker dig som

 • Har en examen inom industriell ekonomi, teknisk fysik, mastersprogram inom matematik , datateknik eller motsvarande utbildning där du med fördel har en tyngd inom matematik/statistik
 • Vi ser att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom området där du arbetat med att utföra statistiska analyser och matematisk prognostisering.
 • Har erfarenhet av att sätta upp dataanalys i Python
 • Talar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska då all kommunikation kommer att ske på båda språken

För att trivas hos Optimity måste du motiveras av att jobba varierat och lösningsorienterat. Du trivs med att ta tar egna initiativ och har en god kommunikativ förmåga gentemot interna kollegor samt ut mot kund. Du gillar logisk och lockas av att hitta lösningar på problem som ännu inte är lösta.

Som person är du:

 • Initiativtagande
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
 • Strukturerad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Under det senaste decenniet har Optimity utmanat de etablerade tillvägagångssättet för planering av försörjningskedjan. De tror att varje leveranskedja kan optimeras för att leverera maximal vinst – och att det med rätt verktyg inte behöver vara så svårt. Läs mer här: Optimity

Ansök här