1 vecka sedan
Annons-ID: 15078846

Deltidstjänst hos Drakenberg Sjölin

Har du ett genuint intresse för kundbemötande och ser vikten i att göra det lilla extra gentemot kund? Är du dessutom student och söker ett varierande deltidsjobb? Då är det kanske just dig som Drakenberg Sjölin söker. Det svenska smyckesföretaget söker förstärkning till sin butik och sitt kontor i centrala Stockholm. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag för att inte missa möjligheten - vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Drakenberg Sjölin är ett medelstort och snabbt växande svenskt smyckesföretag som nu söker tillskott till sin personalstyrka. Tjänsten innefattar en kombination av butiksarbete, kundtjänst samt orderhantering av företagets produkter. Rollen som butikssäljare innebär ett stort fokus på en genuin och relationsbyggande säljprocess där du trevligt bemöter, vägleder och inspirerar kunden. Därtill inkluderar rollen kundservice genom mailhantering samt plockning av kundordrar. Tjänsten involverar eget ansvarstagande och beslutsfattande i företagets riktlinjer samt efterfrågar personer med

Tjänsten lämpar sig för dig som är flexibel och kan arbeta 1-3 ggr i veckan.

Du erbjuds

 • Flexibelt deltidjobb i kombination med studier
 • Möjlighet att utveckla din serviceförmåga

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som en del av Drakenberg Sjölin spelar du en viktig roll i kundernas upplevelse av företaget och deras produkter. Eftersom tjänsen innebär en kombination av roller efterfrågas det att du är flexibel, anpassningsbar och villig att lära dig alla involverade delar beroende av vart behovet finns. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

 • Serviceinriktat arbete i Drakenberg Sjölins butik
 • Kundservice som färmst innefattar mailhantering
 • Orderhantering som främst innefattar att plocka ordrar till företagets webkunder

Vi söker dig som

 • Tidigare erfarenhet av servicearbete, det är meriternade om du har arbetat med liknande roller
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, det är meriterande om du kan tyska

Personliga egenskaper

Utöver det ovan nämnda ser vi att du är en person som har god känsla för kvalité och vill gör det lilla extra för kunden. Ditt genuina intresse för möte med kund medför att du är kommunikativ och lösningsorienterad. Därtill ser du helheten och förstår att ditt engagemang är viktigt för teamet och att ditt arbete kan göra skillnad. Dessutom efterfrågas det att du är flexibel och en lagspelare som ställer upp för ditt arbetsteam och kunderna. Sist men inte minst är du ansvarstagande och strukturerad.

Övrig information

 • Start: Omgående/augusti
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Drakenberg Sjölin är ett svenskt smyckesvarumärke med fokus på rena och tidlösa smycken. Varumärket grundades 2009 och nu efter bara några år har Drakenberg Sjölin lyckats etablera sig som ett av de mest inflytelserika smyckesvarumärkena på den svenska marknaden. Förutom sin egen flaggbutik i Stockholm och webbshop, har Drakenberg Sjölin ca 90 återförsäljare runt om i världen.

Ansök här