2 månader sedan
Annons-ID: 15076008

Databasutvecklare till Tamro!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Göteborg
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

"Vi kanske inte alltid syns, men vi finns där." En stark oberoende partner arbetar för att se till att rätt medicin finns där den behövs. Vill du göra Tamro sällskap i detta livsviktiga uppdrag? Då kan rollen som Databasutvecklare vara nästa steg för just dig!

Om tjänsten

Tamro är ett läkemedels- och hälsovårdsbolag vars fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel, över hela Sverige. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde och se till att läkemedel når fram dit och när det ska.

Med verksamhet i Umeå, Stockholm och Göteborg har Tamro i dag över 800 anställda.

Nu söker vi en Databasutvecklare som kommer bli ett välkommet tillskott i ett härligt team om 8 personer. Inledningsvis kommer du att introduceras in i arbetet för att säkerställa en god start. Därefter kommer kompetenta kollegor finnas tillhands för stöttning!

Vad Tamro erbjuder dig!

· Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.

· Friskvårdsbidrag.

· En förändringsbenägen organisation som alltid är öppna för dina tankar och idéer!

· Möjligheten att få vara en del av ett bolag med ett livsviktigt uppdrag: Att göra svenska hälso- och sjukvården redo inför de utmaningar som väntar!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tamro.

Arbetsuppgifter

Som Databasutvecklare fungerar du som ett organisatoriskt beslutsstöd. Du omvandlar data till insikter genom att använda denna som underlag för beräkningar. Fokus i denna roll är förvalta och utveckla Tamros BI-databaser. Förutom detta kommer du också få:

 • Följa Tamros utvecklingsprocess och hålla dig uppdaterad inom databas och BI området.
 • Vara en aktiv medlem i utvecklingsprojekt
 • Planera och genomföra uppgradering av miljön samt arbeta proaktivt för att förhindra fel i miljön.
 • Ansvar för tekniska delar av systemdokumentation.

Vi söker dig som

 • Har en relevant högskole/universitetsutbildning inom IT så som Data & Systemvetenskap eller Civilingenjörsexamen
 • Har ett stort IT-intresse med ambition att lära dig ännu mer och har suttit med egna projekt inom programmering på fritiden
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du problemlösande och tekniskt intresserad och ser till att ha koll på den senaste tekniken. Du är nyfiken och drivs av att ständigt lära dig nya saker. Du har ett affärsmässigt och strukturerat arbetssätt och är trygg med att på sikt bli en självgående programmerare. Du trivs även i en varierad och händelserik vardag där du inte är rädd för att anta nya utmaningar.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, möjlighet till flexibel arbetstid och arbeta hemifrån.
 • Placering: Kontoret är beläget på Hisings Backa.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj02@academicwork.se under kontorstid. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget

Läs mer om Tamrohär!

Ansök här