3 veckor sedan
Annons-ID: 15084602

Dansktalande kundservicemedarbetare till Synsam

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Kungsholmen
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med service och är redo för nästa steg? Drivs du även av att ta stort ansvar för ditt arbete och driva arbetet framåt? Då kan det vara dig vi letar efter! Synsams nordiska team söker nu en dansktalande kollega till deras kontor på Kungsholmen. I rollen kommer du stötta de interna kollegorna i butikerna och säkerställa att en högklassig service levereras. Skicka in din ansökan redan idag då startdatum är omgående!

Om tjänsten

Synsam söker nu en nya medarbetare till sin danska butikssupport. I rollen kommer du ingå i Synsams nordiska team och supportera deras butiker med abonnemangsaffärer. Detta innebär att du kommer supportera interna kollegor i butikerna och inte extaerna kunder till Synsam. Teamet består idag av 8 medarbetare som jobbar tätt ihop med IT- och utvecklingsteamet. För att komma in i rollen på bästa sätt kommer du få en gedigen introduktion som består av klassrumsundervisning för att tex. gå igenom olika abonnemang, följt av två veckors skuggning av en kollega.

Arbetstider:

8.15- 17-00 måndag-fredag

Var 9–10 vecka jobbar du 9.15-18 inkl. en lördag mellan 10-15 och då är du ledig fredag veckan därpå.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Du erbjuds

 • Text
 • Text

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Tillsammans med ditt team kommer du att hantera ärenden via mail och telefon från anställda i Synsams butiker.
 • Du hjälper således Synsamkollegor på primärt den danska marknaden men även övriga nordiska marknader i frågor gällande företagets produkter, avtal, beställningar och frågor som inte kan lösas i butiken direkt.
 • Hantera krediteringar mm.
 • Stötta och hjälpa kollegor i butiken med kundärenden.

Vi söker dig som

 • Talar och skriver flytande på danska samt svenska.
 • Har 1-2 års erfarenhet av att jobba med service.
 • Gillar att lära sig nya saker och tar ägandeskap för sitt arbete.

Har du tidigare erfarenhet från optikbranschen är det starkt meriterande.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kungsholmen, Sankt Eriksgatan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.Vi söker dig som är

Övrig information

 • Start
 • Omfattning
 • Placering

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Synsam Group är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsam Group är ett innovativt tillväxtbolag som omsätter ca 4 miljarder och har ca 3000 anställda. Vår ambition är att fortsätta stärka positionen som branschledande inom både ögonhälsa och ögonmode, med ett tydligt integrerat hållbarhetsperspektiv genom hela värdekedjan.

Du välkomnas till Synsams huvudkontor till en roll i butiksupporten tillsammans med ett dedikerat team på 10 personer som alla brinner för att leverera en fantastik service. Konsultuppdraget kommer att inledas med en gedigen utbildning för att du ska få alla de verktyg som krävs för att lyckas i rollen.

Ansök här