2 veckor sedan
Annons-ID: 15087649

Danske Finans söker ny kollega till avdelningen Vendor Car

Snabbfakta

Stad:
Linköping
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Är du driven och engagerad med ett genuint intresse för att ge kunden den bästa kundupplevelsen? Tycker du dessutom att kreditbedömning kopplat till billeasing - och avbetalning för både privatpersoner och företag låter intressant? Vendor Car är inne i en expansiv fas och en spännande tillväxtresa och behöver därför utöka teamet med ytterligare en stjärna. Låter det som något för dig? Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Team Vendor Car är ett team på 8 personer inom Danske Finans som hanterar kreditansökningar, både gällande leasing och avbetalning. Avdelningen hanterar även fakturabetalningar samt supporterar dagligen bilhandlare. Vi söker nu dig som vill en del av Danske Finans och skapa värde för dess kunder gällande finansbolagsaffärer samt vara delaktig i utvecklingen av teamet. Vi ser därför att du är en affärs- och kundorienterad person som trivs och stimuleras av att ge den bästa kundupplevelsen. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt en analytisk förmåga vilket är en förutsättning för en lyckad kredithantering. Du trivs med att komma med förslag, påverka och driva frågor som du tar ansvar för att ta i mål. Du motiveras av ett gott samarbete i teamet och du sprider positiv energi till dina kollegor.

I det dagliga jobbar du nära tillsammans med övriga team inom Business Support och Danske Finans SE, samt med kollegor inom Danske Bank Sverige och övriga nordiska länder. Arbetstiderna är 8.30-17.00 på vardagar. I rollen ingår även kvälls- och helgjobb. Teamet går på ett roterande schema där du kommer arbeta ca en kväll/vecka till kl 19.00 samt en helg var 8e vecka.

Du erbjuds

 • Att bli en del av ett härligt team och få arbeta i fina lokaler
 • Utvecklingsmöjligheter på ett spännande företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Kredithantering avseende leasing och avbetalning både för företags- och privatkunder
 • Fakturahantering och supportera till bilhandlare via telefon och mail
 • Skapa avtal till våra kunder och beställningar till våra återförsäljare
 • Driva frågor och projekt och utveckla processer

Vi söker dig som

Vi söker dig som

 • Har kompetens inom kredit- och bank/finansområdet och har ett intresse för finansbolagsaffärer
 • Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Gärna delar intresset för bilar och bilmarknaden

Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik eller motsvarande.

Vi ser gärna att du är

 • Nätverkande
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Link Business Center, Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Danske Bank är en stor nordisk bank med starka lokala rötter och verksamhet i 12 länder över hela världen. Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur och söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och affären.

Idag arbetar drygt 22 000 medarbetare inom koncernen. Utöver traditionella banktjänster erbjuder Danske Bank också försäkring och pension, bolånekredit, förmögenhetsförvaltning, fastighetsfinansiering och leasingtjänster.

Ansök här