2 veckor sedan
Annons-ID: 15089886

Customer Support Agent till Lantmännens Spannmålssupport i Malmö

Snabbfakta

Stad:
Malmö
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Vecka 26
Övrigt:
Heltid

Lantmännen är en internationell och växande koncern med bred verksamhet inom hela värdekedjan från jord till bord. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker och de strävar efter att du som medarbetare ska kunna arbeta med det du brinner för. Här får du möjligheten att ta stort ansvar genom att dagligen utmanas och agera problemlösande tillsammans med engagerade och motiverade kollegor. Är du personen vi söker? Sök tjänsten idag då vi jobbar med löpande urval!

Om tjänsten

Vi söker en medarbetare på heltid till Spannmålssupporten på Lantmännen. Här erbjuds du en varierande roll med överhängande fokus på spannmålsrelaterade frågor men också till viss del orderläggning av foder- och växtodlingsprodukter. Ärenden inkommer både via mail och telefon och du kommer sitta som spindeln i nätet, med nära kontakt både med interna kollegor på andra avdelningar samt med lantbrukare och säljare. Du blir en viktig spelare för att Lantmännen ska kunna fortsätta leverera bästa möjliga service till alla kunder.

Du erbjuds

  • En spännande möjlighet att få erfarenhet av ett internationellt och växande bolag samt bli en del av ett energirikt och motiverande team
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på spannmålssupporten kommer du ha varierande arbetsuppgifter samt varierande arbetsdagar. Rollen innebär främst arbete med spannmålsfrågor, däribland avrop av avtal, orderhantering, tidsbokning på våra anläggningar, frågor kring avräkningar men berör även allmänna frågor kring Lantmännens produkter. Ärenden inkommer både via mail och telefon.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning, gärna från Service Management eller annan utbildning med stort fokus på kundrelationer och service
  • Relevant arbetslivserfarenhet, gärna från kundtjänst, ordermottagning eller lantbruk
  • Är bekväm med att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap samt har erfarenhet av detta sedan tidigare
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då du kommer kommunicera på båda språken dagligen

Det är meriterande om du

  • Har arbetat i M3/Movex eller har erfarenhet av andra affärssystem som exempelvis SAP

Som person är du serviceminded, öppen och ansvarstagande. Du är flexibel och prestigelös och kan lätt anpassa till en förändrad arbetssituation. Du trivs med ett jobb där du får tänka själv och arbeta problemlösande. Vidare är du stresstålig och har vana av arbete i högt tempo utan att tumma på kvalité. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Övrig information

  • Start: Vecka 26
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Ansök här