16 månader sedan
Annons-ID: 15021245

Customer Success Manager med teknisk förståelse till Conapto!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Gärdet
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Kundtjänstmedarbetare
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Är du en noggrann person med ett tekniskt intresse? Conapto söker just nu en Customer Success Manager som kommer att sitta i deras kundsupport. Här är möjligheten för dig som vill vara en del av ett spännande företag och har en enastående förmåga att etablera framgångsrika kundrelationer för att delta, skapa och påverka!

Om tjänsten

Academic Work söker en Customer Success Manager till Conapto. Du kommer att ingå i Sälj och marknadsorganisationen och arbeta med att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen.

Conapto arbetar med att förenkla för företag som ser fördelar med massproducerad IT att ta första steget mot molnet, i strävan att accelerera tillväxt och öka konkurrenskraften. Conapto erbjuder en trampolin till molnet. Deras målgrupp är svenska medelstora företag, IT service providers samt operatörer. En målgrupp som har stora datavolymer och vars data är affärskritisk.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Conapto. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till augusti 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Customer Success Manager kommer du att arbeta med att etablera kontakt med befintliga kunder. Du kommer att ha kontakt med kunder över inkommande och utgående samtal och mail.

Du kommer till exempel att:

 • Ha kontroll över kontraktsdatabasen

 • Kontakta befintliga kunder och säkerställa att de är nöjda

 • Ta emot inkommande samtal och mail i kundsupporten

 • Ringa till befintliga kunder och dema kundportalen så att kunderna förstår hur kundsupporten fungerar

Tjänsten passar dig som har ett starkt personligt driv och som trivs med att arbeta med telefonen som arbetsverktyg och uppskattar att skapa goda kundrelationer.

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i Officepaketet

 • Har arbetat med telefonen som arbetsverktyg sedan tidigare

 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då kundkontakten kommer att vara på dessa språk

 • Har ett tekniskt intresse

Det är meriterande om du:

 • Har arbetat i en liknande roll sedan tidigare, exempelvis inom kundtjänst

 • Har arbetat med tekniska arbetsuppgifter sedan tidigare

Som person är du ordningssam, sifferorienterad och administrativt lagd. Du trivs med att arbeta främst över telefon men även med mail och diverse administrativa arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Gärdet

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Conapto är ett företag som erbjuder en säker plats i serverhallar och uppkopplingen som behövs för att svenska medelstora företag och driftsleverantörer skall kunna genomföra sin molnresa under kontrollerade former.