1 månad sedan
Annons-ID: 15055974

Copywriter för sommarjobb

Snabbfakta

Stad:
Malmö
Omfattning:
Deltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Jobbkategori:
Copywriter
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid/Deltid

Är du vass på att formulera dig i text och brinner för copywriting? Har du en förmåga att genom text fånga läsarna? Vi söker nu en kreativ copywriter för ett kortare uppdrag över sommaren med start omgående. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker nu för Arch of Scandinavias räkning efter en Copywriter för ett kortare behov. Arch of Scandinavia är uppdelade i två bolag, det ena bolaget är inriktade på hälsa och är ett världsledande forskningsföretag inom medicinsk laser. Det andra bolaget är ett energibolag som erbjuder energiprodukter för uppvärmning av hus.

Arch of Scandinavia är ett mindre bolag med få anställda men med höga ambitioner och planer för framtiden. Nu behöver dem stöttning av dig som är riktigt vass på copywriting. Då kompetensen inte finns inom bolaget idag blir du därför experten och kommer att utföra arbetsuppgifterna självständigt. Företaget har placeringsort i Falun men då detta arbete inte kräver att du arbetar från deras kontor kan du med fördel bo i någon annan stad, eller varför inte ett annat land.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult hos oss på Academic Work men arbeta för Arch of Scandinavia. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som copywriter hos Arch of Scandinavia kommer du självständigt att arbeta med texter och material på företagets webbsidor. Du kommer både skapa nya texter samt skriva om befintliga. Här blir det viktigt att du kan formulera dig på ett sätt som passar samtliga Arch of Scandinavias 3 målgrupper.

Vi söker dig som

  • Är studerande alternativt har en avslutad utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande där du inriktat dig på just copywriting
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då arbetet innebär kommunikation på båda språken

Det är även högst meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som copywriter. Vi ser positivt på om du har intresse för UX-writing. Till din ansökan vill vi att du bifogar portfolio för material eller texter du producerat.

Som person är du:

  • Orädd
  • Problemlösande
  • Självgående
  • Kommunikativ

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Sommarjobb, ca 2-3 månader
  • Placering: Företaget är beläget i Falun, men din placeringsort är flexibel.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om Arch of Scandinavia som företag och vad de erbjuder.

Ansök här