Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15028758

Climber växer kraftigt inom Business Intelligence!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm , Stockholm
Omfattning:
Heltid, Mån-fre med flex
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Business controller
Startdatum:
Omgående

Mer än bara ett jobb! Drivet och viljan att utveckla både dig själv och din kompetens går som en röd tråd genom Climber. De är hungriga nog att lyssna och förstå, men erfarna nog att utmana och ifrågasätta. Hos Climber har du inte bara roligt under arbetstid, utan de ser även till att komma ut på gemensamma aktiviteter utanför kontoret. Climber är mycket stolta över sin företagskultur men strävar alltid efter att göra den ännu bättre! Vill du vara med och växa tillsammans med Climber? Då ska du läsa mer om tjänsten som Business Intelligence-konsult!

Om tjänsten

Academic Work söker fler Business Intelligence-konsulter till Climber och deras huvudkontor i Stockholm som ligger i 1:a Hötorgsskrapan på 13:e våningen.

Det är skillnad på att tro och att veta. Det kan räcka med intuition för att förändra något, men det behövs fakta för att göra rätt förändringar. I strömmen av data som genereras i och kring ett modernt företag finns svaren på hur verksamheten kan drivas på ett bättre sätt. Där finns underlag för nya tjänster, produkter och affärsmöjligheter. Climber gör den kunskapen synlig. Climber gör den tillgänglig för alla. Så att deras kunder själva kan utforska och analysera just den information de behöver, när de vill.

Climber är en fartfylld och flexibel arbetsplats där du enkelt kombinerar liv och arbetsliv. De är ett aktivt gäng som trivs med varandra och har kul tillsammans. Det gäller både en grå tisdag i november, som på deras årliga kick off – Company Meeting – i augusti. Hos Climber varvas fredagsfrukostar, löpteknikträning, AW:s och bouleturneringar med månadsmöten och kvartalsvisa utbildningsdagar där det delas kunskap och erfarenheter. De sitter centralt i nya lokaler på 13e våningen vid Hötorget i Stockholm.

”Vår kultur går mycket ut på samarbete och att dela med sig av sin kunskap. Alla här är otroligt duktiga på det de gör, nivån är hög, men man måste också vara ödmjuk. Det är ingen idé att komma in och säga att du är superbäst, om du inte vill spela i ett lag. Lagkänsla är alltså en uppskattad egenskap hos oss. Sedan ska man tycka om BI och gilla att utvecklas. Att hela tiden vilja leverera och utmana sig inom olika branscher och tycka om att dagligen stöta på nya utmaningar.” Eva Chrona, VD på Climber

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Climber.

Arbetsuppgifter

Climber är ett konsultbolag inom Business Intelligence som utvecklar beslutsstödslösningar i QlikView och Qlik Sense. Deras erbjudande rymmer hela Business Intelligence-resan och omfattar strategi, utveckling, infrastruktur och support. Bolaget grundades 2007 och idag är de Europas ledande Qlik-partner med 80 medarbetare fördelade på sju kontor runt om i Europa. Climber har kommit en bra bit på deras resa men vill växa ännu mer. Därför söker de fler ambitiösa Business Intelligence-konsulter som vill ta nästa steg tillsammans med dem.

Som BI-konsult på Climber hjälper du deras kunder att förstå hur deras verksamhet går och mår, och hur den kan bli ännu bättre. Ett BI-projekt är alltid en resa där verksamhetsförståelse, lyhördhet och ett nära samarbete med kund är lika viktiga beståndsdelar. Climber arbetar agilt i tajta team och projekten leds av en Business Intelligence Manager. Du är den som tillför teknisk kompetens till gruppen, står för gränssnittet och att urskilja rätt information i kundens olika system och datakällor.

Vi söker dig som

 • Har en akademisk utbildning inom relevant område
 • Har minst 2 års erfarenhet av arbete som t.ex. Controller, Planner, Business Analyst eller liknande
 • Har arbetat med avancerad Excel och har därmed förståelse för SQL
 • Har förståelse för analys och budget
 • Har ett tekniskt intresse
 • Är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Arbetat med Qlik tidigare

Du är en analytisk och kommunikativ problemlösare med höga ambitioner, som är lyhörd inför kundens förväntan men samtidigt vågar ifrågasätta och utmana för att lösningen ska bli den allra bästa. Varför är sannolikt ett ord du använder frekvent idag. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och enkel att samarbeta med. Det är också viktigt att du är adaptiv och triggas av nya förutsättningar i en värld av ständigt pågående projekt. Frihet under ansvar är både Climbers och din melodi. Om du drivs av att lära dig mer och utvecklas, både som person och i din roll, kommer du att trivas hos Climber.

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: 13:e våningen i 1:a Hötorgsskrapan

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Climbers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Ansök här
Emelie Karlsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Karlsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15028758