Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15019732

CAD-ritare till Borga Plåt i Skara

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Skara
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid, tillsvidare
Jobbkategori:
CAD-ritare
Startdatum:
Mars eller enligt ök.

Har du ett intresse av modulering i CAD och byggteknik? Vill du dessutom arbeta i en organisation som präglas av hjälpsamma kollegor och ödmjukhet? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker dig som har en högre utbildning inom bygg eller maskin och med intresse för modulering i CAD och byggteknik. Borga Plåt är en internationell aktör och en av de ledande leverantörerna av prefabricerade stålhallar och söker nu en CAD-ritare till huvudkontoret i Skara.

Om tjänsten

Academic Work söker för Borga Plåt AB:s räkning en CAD-ritare. Borga Plåt har rötterna i Skaraborg men verksamheten sträcker sig ut i stora delar av Europa. Deras expertområden är stålhallar. På Borga Plåt AB erbjuds du en arbetsplats med mål om att erbjuda marknadens mest kostnadseffektiva byggsystem och branchens smidigaste byggprocess. På Borga Plåt genomsyras arbetsplatsen av att alla är lösningsorienterade, hjälpsamma och framåt. Det är korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka och bidra till organisationens utveckling. För rätt person finns också goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Borga Plåt AB: s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Borga Plåt AB.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i konstruktionsteamet som ingår i projekteringsavdelningen. Idag består teamet av fyra personer varav två är konstruktörer och två är CAD- ritare, samt Mattias som blir din närmaste chef.

Som CAD-ritare kommer du att ha mycket kontakt med säljarna som gör offerter till kunderna där du bistår med att snabbt modulera upp kundernas önskemål i 3D-ritningar. Du kommer också att arbeta med att skapa produktionsritningar till Borga Plåts fabrik i Polen. Utöver dessa arbetsuppgifter så kommer du också att vara involverad i förbättringssystemet där du arbetar med avvikelserapportering. Det finns på sikt också möjlighet att vara delaktig i ett projekt kring en övergång från 2D-modellering till mer 3D-modellering .

Du kommer till exempel att:

 • Skapa ritningar i CAD efter kunders önskemål

 • Skapa produktion och montageritningar

 • Vara involverad i förbättringssystem med avvikelserapportering

Tjänsten passar dig som trivs i en utvecklande roll där du får ta mycket ansvar. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen och ta dig an fler ansvarsområden och arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjör eller högeskoleingenjörsutbildning inom byggteknik. Du kan också ha en högskoleexamen inom maskinteknik eller en YH-utbildning inom relevant område men det krävs då att du har några års arbetslivserfarenhet, med fördel från byggbranschen.

 • Har erfarenhet av att arbeta i ett CAD-program

 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Engelskan är ett krav då du kommer att kommunicera mycket med avdelningar utomlands på engelska.

 • Har B-körkort då det kan förekomma att du behöver åka ut till de olika projekten

Det är meriterande om du:

 • Har kunskaper inom Revit eller AutoCad

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som CAD-ritare

 • Har kunskap inom BIM

Som person är du serviceinriktad då du kommer att behöva samarbeta tätt med säljarna för att snabbt modullera upp kunders önskemål. Du är också flexibel och kan snabbt anpassa dig till att din arbetsdag förändras under dagens gång. Vidare är det viktigt att du initiativtagande då du uppmuntras att komma med nya idéer och tankar för att föra bolaget framåt. Vi ser också att du är en person som tar ansvar för att leverera hög kvalité i ditt arbete och ansvarsområden.

Övrig information

 • Start: Mars eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Lön: Fast lön

 • Placering: Skara

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Borga Plåts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

Borga Plåt AB etablerades 1973. De har Europas mest moderna automatiserade svetsanläggning för stommar och har sedan etableringen utvecklat och skapat innovativa lösningar för sina kunder. De erbjuder helhetslösningar inom vägg-, tak- och hallbyggnation. Arbetskulturen genomsyras av att de alltid ser till kundens faktiska behov, funktionella såsom estetiska. De är hjälpsamma, stöttar både varandra och deras kund till att få en enklare vardag. De är även framåtsträvande då de vill utmana sig själva till att hela tiden finna smartare och effektivare arbetsmetoder. Vill du vara en del av deras team? Välkommen med din ansökan!

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Emma Alkner consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emma Alkner eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentgothenburg@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15019732