Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15017133

C# .NET-utvecklare till LTG i Tyresö

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Tyresö
Omfattning:
Heltid, 08-16.30
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Omgående

I rollen som utvecklare på LTG blir du närmsta kollega med Mats, som har jobbat på LTG i snart 10 år. I rollen kommer ni att jobba tillsammans med både backend och design för att möta kundernas behov. Vill du jobba på ett företag med högt i tak där det är roligt att gå till jobbet och slippa pendla till Kista? Då är du kanske den vi söker! Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för LTG Display ABs räkning en utvecklare inom C# .Net. LTG är ett litet bolag med stort inflytande och här har du som utvecklare stor möjlighet att påverka rollen och din utveckling framåt. Bland LTGs kunder finns flera av Sveriges största kedjor så som ICA, Axfood, Bergendahls, K-rauta, NetOnNet. Tillsammans med kunderna vidareutvecklar du deras sätt att arbeta med kommunikation i butik.

Företaget består av 28 anställda och sitter i Tyresö strax söder om Stockholm. Här är det nära till dina kollegor och det går snabbt att fatta beslut i ditt arbete. Du jobbar i ett litet team av utvecklare, närmast med Mats som också sitter på kontoret i Tyresö och Danish som jobbar på distans från Pakistan. Du kommer även ha mycket kontakt med IT-supporten som sitter i rummet bredvid och ta del av den härliga stämningen på kontoret. På LTG tar man nämligen gärna en pingismatch, lirar lite dataspel eller går och tar en AW tillsammans. LTG erbjuder förutom en marknadsmässiglön även friskvård och under sommarperioderna så slutar man kl. 15.00 varje fredag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos LTG.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos LTG får du vara med och utveckla mjukvaran EasyDisplay för utskrifter av skyltar och digitala skärmar i butik. EasyDisplay är en desktopmjukvara för Windows som är utvecklad i Microsoft .NET framework tillsammans med SQL Server. Uppgifterna är varierande med allt ifrån design till back-end utveckling.

Vi söker dig som

  • Har goda kunskaper inom .NET (C#, WPF, WCF etc.) gränsnitt och Microsoft SQL Server.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning inom IT och kunskaper och insikter om dagligvaru- och fackhandeln.

Som person är du flexibel och iniativtagande och trivs med att komma med nya förslag för att möta olika kunders behov, För att passa i rollen hos LTG ser vi även att du som person har god samarbetsförmåga och trivs att jobba med kollegor och kunder. Då du kommer till ett mindre team ser vi även att du är självgående och kan driva ditt arbete framåt på egen hand.

Övrig information

  • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Tyresö Stockholm

  • Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 eller Joanna Medner +46 8 522 549 68

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LTGs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

LTG Display AB har utvecklat och sålt skyltningsprogram sedan 1997 och är den ledande utvecklaren av skyltprogram på den Svenska marknaden. EasyDisplay används av över 3000 butiker i Sverige. Vi erbjuder våra kunder en komplett skyltlösning som inkluderar program, skyltmaterial och konsultation. LTG ingår i Amplex-koncernen som är en privatägd svensk företagsgrupp. Gruppen rymmer 45 helägda rörelsedrivande företag med 600 medarbetare och har en total omsättning på cirka 2,8 miljarder kronor. LTG Display AB finns sedan 1997 med huvudkontor i Tyresö där vi har försäljning, IT-utveckling och support, ekonomi samt lager.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Johanna Olsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Johanna Olsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017133