Sökresultat
4 veckor sedan
Annons-ID: 15016858

Butiksansvarig till Munka Lantmän

Snabbfakta

Stad:
Ängelholm, Munka Ljungby
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Butikschef/avdelningsansvarig
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Välkommen till ett mindre och sammansvetsat team som brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer. Munka Lantmän är en stark lokalt förankrad verksamhet som kännetecknas av hög servicegrad och som har starkt förtroende hos sina kunder. Företagskulturen är personlig, professionell och familjär där alla hjälps åt för att driva verksamheten framåt. Nu söker vi dig som brinner för service och ledarskap och som vill kliva in i rollen som Butiksansvarig.

Om tjänsten

Academic Work söker för Munka Lantmäns räkning en Butiksansvarig till deras verksamhet i Munka Ljungby.

Du kommer som Butiksansvarig på Munka Lantmän att ha det övergripande ansvaret för att utveckla och driva butiken där de erbjuder ett stort utbud av lantbruksprodukter, järn- och byggvaror, trädgård samt häst och smådjur. Du får också ett övergripande personalansvar för butikens 7 medarbetare och kommer därmed att arbeta såväl strategiskt som operativt, nära den dagliga verksamheten och de anställda som ingår i teamet.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Munka Lantmän.

Arbetsuppgifter

I dina ansvarsområden ingår exempelvis att:

 • Leda personalen i det dagliga arbetet
 • Stötta och medverka i den dagliga verksamheten genom butiksförsäljning
 • Ansvara för inköp och produktsortimentet
 • Schemaläggning och personalfrågor
 • Driva butiken framåt med nya idéer och förslag

Rollens samtliga ansvarsområden ställer krav på att du är flexibel och prestigelös då det är många arbetsuppgifter som måste koordineras i en omväxlande roll. Stort fokus ligger på fortsatt utveckling av verksamheten i Munka Ljungby och tjänsten passar därför dig som har förmågan att se helheten, som planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt och som tycker det är kul

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av butiksarbete, gärna som motsvarande butiksansvarig

Meriterande

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet relaterat till ledarskap och personalfrågor
 • Erfarenhet inom bygghandel
 • Truckkort

Vi söker dig som brinner för service och som trivs i ledarrollen. Du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat och stöttar medarbetare i deras dagliga och operativa arbete och ansvarar för att butiken drivs och utvecklas i linje med företagets affärsidé och vision. Du har lätt för att samarbeta och skapa teamkänsla samtidigt som du är kommunikativ och tydlig. Det här är en central och långsiktig roll där du kommer att arbeta i en trevlig miljö med positiva kollegor!

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Arbetstider: Öppettider i butiken: 7.00-18.00. Arbetar på rullande schema med tiderna: 6.45-15.15 eller 9.30-18.15

 • Placering: Munka Ljungby

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Munka Lantmäns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Såhär beskriver Munka Lantmän sin verksamhet i korthet: Munka Lantmän i Munka-Ljungby har ett brett utbud av produkter för hem, trädgård, lantbruk mm. Här finns allt från byggvaror till djurfoder, verktyg, färg, tapeter mm. Vår personal står beredda, med erfarenhet och kunskap om våra produkter, att hjälpa dig att hitta det du söker.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Sophie Olsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Sophie Olsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15016858