Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15020161

Business developer till innovativa Mycorena!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg
Omfattning:
Heltid, 8-17 flex
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Deltid alt. heltid
Jobbkategori:
Business Developer
Startdatum:
Omgående

Söker du ett spännande arbete inom affärsutveckling? Är du en självgående person som trivs med att ta dig an nya utmaningar? Då kan tjänsten som Business developer vara något för dig! Sök tjänsten idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Mycorenas räkning en Business developer. Vi söker antingen dig som är student och vill arbeta deltid alternativt dig som letar efter nästa utmaning och vill arbeta heltid.

Mycorena är ett innovativt start-up bolag inom biotech. De har genom svampbaserad teknik utvecklat en cleantech-process som används inom industriell avfallshantering. Det senaste året har de vunnit flera priser inom Clean Tech. Tekniken minskar negativ påverkan på miljön samt minskar kostnader för företags avfallshantering. Inom matindustrin kan avfallet genom denna process omvandlas till fisk- eller djurfoder, på så sätt kommer avfallet till användning.

Mycorena expanderar och söker nu efter en ny talang som kan arbeta med bolagets affärsutveckling. Företaget har kontor i centrala Göteborg vid Chalmers Johanneberg där du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga fem personer i teamet som består av tekniskt kompetenta ingenjörer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mycorena. Uppdraget kommer vara deltid eller heltid beroende på om du är klar med dina studier eller ej. Är du student är tanken att du efter examen kommer att gå över i en heltidsroll, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Business developer kommer du arbeta med olika arbetsuppgifter inom affärsutveckling. Du kommer dels att utveckla marknadsplaner samt arrangera kundmöten. Vidare kommer du att utföra marknadsanalyser och hjälpa till att förbereda företagspresentationer samt marknadsföringsmaterial. På sikt kommer du även vara delaktig i rekrytering av nya medarbetare. Du kommer att få möjlighet att skapa nya strukturer och verkligen bidra. Du kommer att driva ditt arbete självständigt i ett nära samarbete med din kollega inom Business operations lead samt övriga i teamet.

Du kommer till exempel att:

 • Utveckla marknads- och kundplaner

 • Representera företaget på olika event och tävlingar

 • Arrangera och medverka på kundmöten

Tjänsten passar dig som vara med och utvecklas tillsammans med ett innovativt start-up bolag. Du uppskattar att hålla i flera trådar samtidigt och att möta människor. Du räds inte nya uppgifter och att ta för dig på arbetet.

Vi söker dig som

 • Studerar eller har tagit examen från relevant högskoleutbildning

 • Har kunskaper inom företagsekonomi samt Microsoft Office

 • Kan kommunicera obehindrat i tal och skrift i engelska och svenska

 • Vi ser vidare att du som sökande har någon form av erfarenhet kopplat till biotech, medtech, energi alternativt start-up.

Det är meriterande om du läser/har slutfört en master samt har kunskaper inom något bokföringsprogram.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet och ambition. Du är affärsmässig och har en god kommunikativ förmåga som gör att du bygger goda relationer både internt och externt. Du är en nyfiken, engagerad och orädd person som drivs av att ständigt lära dig nytt och bidra med nya idéer för att nå uppsatta mål. Du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid alt. heltid

 • Placering: Göteborg

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mycorenas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Mycorena är ett innovativt start-up bolag inom Biotech. De har genom svampbaserad teknik utvecklat en cleantech-process som används inom industriell avfallshantering. Det senaste året har de vunnit flera priser inom Clean Tech. Tekniken minskar negativ påverkan på miljön samt kostnader för företags avfallshantering då det renar avfallet. Inom matindustrin kan avfallet genom denna process omvandlas till fisk- eller djurfoder. På så sätt kommer avfallet till användning.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Emma Hohlfält consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emma Hohlfält eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020161