2 veckor sedan
Annons-ID: 15077862

Bolånerådgivare till Danske Bank!

Snabbfakta

Stad:
Linköping, eller Malmö
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
September med hänsyn till upps
Övrigt:
Heltid, tillsvidare

Vi söker just nu en bolånerådgivare som kan hjälpa kunder att nå sina bostadsdrömmar! Nu har du en unik möjlighet att vara med och påverka hur Danske Bank ska möta sina kunder på morgondagens bankmarknad! Vill du bli en del av ett engagerat virtuellt team i en central rådgivarroll som är skräddarsydd för privatpersoner? Läs mer och sök tjänsten idag då start är omgående!

Om tjänsten

Just nu söker vi på Academic Work för Danske Banks räkning två nya medarbetare till deras On Demand Advisory team! Du kommer arbeta i ett team med kollegor runt om i landet men med tyngdpunkt i Linköping. Teamet är en central kugge i bankens bolåneverksamhet där det viktigaste uppdraget är att hjälpa våra kunder med information, goda råd och smidiga bolåneaffärer.

Det är här du som rådgivare kommer att komma in och stärka upp! Här kommer du ha möjlighet att påverka Danske Bank samt vara ett del av ett sammansvetsat och engagerat team.

Syftet för teamet är att hjälpa och stärka relationen med privatkunder genom att erbjuda spetskompetens inom bolån och hjälpa kunden vid första kontakt. ”First Time Resolution” är ledordet och ambitionen är att en kontakt ska räcka för att kunden ska få kompletta svar och full hjälp med sitt ärende.

Som person söker vi dig som inte bara vill utvecklas personligt utan vi söker även dig som har ambitionen till att röra dig mot lite mer avancerade arbetsuppgifter. En viktig egenskap för rollen är att du kan se möjligheter och har en stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som värderar samarbete och teamarbete högt.

Du erbjuds

 • En möjlighet att utvecklas och bygga nya kompetenser i ett virtuellt team
 • Möjligheten att vara med och bygga teamet mot fortsatt framgång
 • Digitala och fysiska aktivteter tillsammans med teamet
 • En flexibilietet i att kunna arbeta både hemifrån och på kontoret
 • Engagerade och empatiska ledare som utmanar och stöttar teamet framåt

Arbetsuppgifter

I rollen som rådgivare ligger fokus på den inringande verksamheten där du arbetar med alla typer av bolånerelaterade frågor. Ditt uppdrag är att skapa kundvärde, ge professionella råd och lösa kundens specifika behov snabbt, smidigt och korrekt.

On Demand Advisory arbetar med att identifiera behov, utmaningar och möjligheter i kundens ekonomi och hantera kundernas bolånefrågor. Två faktorer som blir alltmer viktiga i vår kunds strävan mot en hög kundnöjdhet är snabbhet och enkelhet. Dessa faktorer är någonting som samtidigt ska balanseras med höga krav på dokumentation, kvalitet och regelefterlevnad. Du spelar en avgörande roll för att kunden ska uppleva banken som en trygg finansiell partner.

Vi söker dig som

 • Har minst ett års erfarenhet av bolånerådgivning.
 • Har en gilltig Swedsec bolånelicens.
 • Har god datorvana.
 • Har mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift.

Meriterande:

 • Swedsec rådgivningslicens.

Som person är du:

 • Problemlösande
 • Ansvarstagande
 • Kommunikativ
 • Flexibel

Övrig information

 • Start: September, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare anställning
 • Placering: Linköping eller Malmö.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Danske Bank är en universalbank som är näst störst i Norden, och femte störst i Sverige. Danske Bank har starka lokala rötter med huvudkontoret i Köpenhamn och verksamhet i 12 länder över hela världen. Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur och söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och affären.

Idag arbetar drygt 22 000 medarbetare inom koncernen. Utöver traditionella banktjänster erbjuder Danske Bank också försäkring och pension, bolånekredit, förmögenhetsförvaltning, fastighetsfinansiering och leasingtjänster.

Ansök här