3 veckor sedan
Annons-ID: 15081270

Bolånerådgivare till Danske Bank i Linköping!

Snabbfakta

Stad:
Linköping, LINK Business Center
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Vill du utveckla din karriär eller byta inriktning finns nu chansen för dig att bli bolånerådgivare hos Danske Bank. Danske Bank söker nu flertalet nya medarbetare som brinner för att jobba med service, skapa affärer och växa i en ny karriär som bolånerådgivare. Du kommer genomgå en process där du vid erbjudande kommer utbildas och ta SwedSec-licens inom bolån, för att sedan påbörja din långsiktiga karriärresa inom banken. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Danske Bank är en av de ledande aktörerna på bolånemarknaden och satsar nu ytterligare mot målet att bidra till marknadens nöjdaste kunder. Mot detta ändamål söker de nu ett flertal nya medarbetare till deras bolåneverksamhet. Verksamheten är uppdelad i olika team där det arbetar ca 65 personer som i första hand arbetar med att hantera alla bolånerelaterade frågor och ärenden. Det är här du som rådgivare kommer att komma in och stärka upp.

Syftet för teamet är att öka kundnöjdheten och stärka relationen med privatkunder genom att erbjuda spetskompetens och hjälpa kunden vid första kontakt. ”First Time Resolution” är ledordet och ambitionen är att ett samtal ska räcka. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll.

Bolånemarknaden har länge varit uppåtgående för privatpersoner såväl som företagskunder och med detta har efterfrågan kring professionell, precis och engagerad bolånerådgivning ökat i en hög takt. Academic Work genomför med detta som grund nu i samarbete med Danske Bank en satsning som innefattar nedan erbjudande:

Du erbjuds

 • Betald SwedSec-licens inom bolån som genomförs genom självstudier under cirka 50 timmar.
 • Inledande välplanerad introduktion där du får lära känna hela låneaffären, allt från konsumtion och billån till bolån och djupare rådgivning.
 • Goda möjligheter att långsiktigt utvecklas inom olika låneaffärer och tids nog även andra områden inom Danske Bank.

Hos Danske Bank blir du en del av en organisation som strävar efter gemensamma mål där du blir en nyckelperson för att nå dit. Med en tydlig bild om vart Danske bank strävar och ett synligt och nära ledarskap får du möjlighet till personlig utveckling i rollen. När du kliver in på kontoret i Linköping välkomnas du till ett kompetent, engagerat och jämställt team i olika åldrar och erfarenheter. Något som dessutom genomsyrar gruppen är deras driv, mod att ta sig an nya utmaningar och stora intresse av att lära och göra affärer.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som rådgivare med inriktning mot bolån är du ansiktet utåt mot Danske Banks privatkunder. Med telefon och mail som främsta arbetsverktyg arbetar du aktivt med att erbjuda hjälp med alla typer av kreditrelaterade frågor samt rådgivning gällande privatekonomi och boende. Ditt uppdrag är att skapa kundvärde och lösa kundens specifika behov snabbt, smidigt och korrekt.

Du kommer att få arbeta med att identifiera behov, utmaningar och möjligheter i kundens ekonomi och att slussa kunden vidare till övriga specialister i banken där det ger värde. Två faktorer som blir alltmer viktiga i vår kunds strävan mot en hög kundnöjdhet är snabbhet och enkelhet. Dessa faktorer är någonting som samtidigt ska balanseras med höga krav på dokumentation, kvalitet och regelefterlevnad. Du spelar en avgörande roll för att kunden ska uppleva banken som en trygg finansiell partner.

Vi söker dig som

 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken används i det dagliga arbetet i dialog med kunder samt vid dokumentation.
 • Har erfarenhet av arbete i en servicerelaterad roll.
 • Intresse för ekonomi och krediter.
 • Kan lägga ner ca 50 timmar i självstudier under SwedSec-utbildningen som avslutas med ett test där godkänt resultat krävs.

Det är även meriterande om du:

 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
 • Har en bolånelicens.
 • Har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter inom bank.

Som person är du:

 • Flexibel
 • Kommunikativ
 • Problemlösande

Vidare drivs du av att hålla en hög servicenivå och hjälpa kunder på bästa möjliga sätt och skapa nya affärer. Du tycker även att kvalité är viktigt och arbetar strukturerat och effektivt för att vara redo för nästa utmaning och kund.

Övrig information

 • Start: Rekrytering sker löpande och utbildningen inom SwedSec sätts igång så snart Danske Bank fattat beslut efter intervju. Startdatum planeras in omgående när utbildning påbörjats och planerad utbildnings- och testplan kommunicerats.
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning och överrekrytering
 • Placering: LINK Business Center, Linköping
 • För denna tjänst kommer det krävas en kreditupplysning och att du visar upp ett utdrag från Polisens belastningsregister, detta kan beställas från polisens hemsida.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här