1 månad sedan
Annons-ID: 15088560

Bli One Nordics nya Elkonstruktör!

Snabbfakta

Stad:
Malmö, Malmö eller på andra orter i landet
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Är du redo att ta nästa steg mot en spännande karriär som Elkonstruktör tillsammans med One Nordic? I takt med att de växer söker de sin nya nyckelspelare som vill vara med på deras resa att bygga ''det nya energisamhället''. Nu söker vi dig med erfarenhet inom elkonstruktion som vill ta klivet in i en självständig roll som du kan forma utefter dina spetskompetenser. Varmt välkommen med till ansökan!

Om tjänsten

ONE Nordic bygger idag ''det nya energisamhället'', där du tillsammans med dina kollegor tar ett tydligt samhällsansvar och får göra skillnad, på riktigt. Du kommer att utvecklas i en tekniskt spännande miljö och i kundprojekt i en framtidsbransch. ONE Nordic bygger och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och är ledande på marknaden inom entreprenad, underhåll och tekniska tjänster i elbranschen. Idag driver ONE Nordic de mest spännande energiinfrastrukturprojekten för de största och mest kända aktörerna i branschen. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energianläggningar. Med över 1200 medarbetare, har One Nordic bibehållit den familjära känslan där prestigelöshet genomsyrar företaget.

I rollen som elkonstruktör är ingen dag den andra lik och du kommer att strukturera ditt arbete utefter prioriteringar och organisationens behov. Du kommer att tillhöra avdelningen elsystem-specialister med över 40 härliga medarbetare som befinner sig runt om i Sverige. Du kan själv avgöra ifall du vill utgå ifrån Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Halmstad, Växjö, Kalmar eller Karlshamn.

I takt med att One Nordic växer har denna roll tillkommit, vilket innebär att du får möjligheten att forma rollen utefter dina spetskompetenser och komma med egna idéer. Du kommer att stötta upp de olika projektledarna med konstruktioner samt stötta upp om det upptäcks fel i tidigare konstruktionsdokumenten. Som elkonstruktör kommer du att arbeta i en projektliknande roll där du själv planerar upp för utförandet, ritar därefter och anvisar det planerade arbetet ut mot dina kollegor. Skrivbordsarbetet kommer att behöva kombineras med praktiskt arbete på fältet med provning och driftsättning i projekt och i underhållsärenden. Du kommer att delta i ett team med spetskompetenser och få omväxlande arbetsuppgifter. Vi jobbar i alla led från produktionsanläggningar med olika turbiner och generatorer till transmissionsanläggningar på regionnät samt stamnätsanläggningar. det kommer att finnas goda möjligheter att växa in i rollen.

Arbetsuppgifter

Som Elkonstruktör kommer dina primära arbetsuppgifter att vara att du självständigt konstruerar nätanläggningar för låg-, mellan- och högspänning. Det är viktigt att införskaffa sig en god anläggningskännedom och i lämplig mjukvara kunna konstruera en klok uppbyggnad för apparater och kontrollutrustning. Dessutom finns det möjlighet att som en del i teamet montera, prova och driftsätta konstruktioner. Du kommer även koordinera projekt tillsammans med såväl interna som externa resurser från övriga teknikområden. Projekt i anläggningar kan handla om krafttransformatorer, mättransformatorer, nollpunktsutrustning, ställverk, fjärr/RTU, LS-system, omvandlare, reläskydd och mycket annat. I genomsnitt 1-2 dagar i veckan kommer du att få åka ut i kortare projektresor som kan innebära övernattning för att få bättre insyn kopplat till dina egna projekt. Då rollen är ny kommer du att kunna forma den utefter dina tidigare erfarenheter och kompetenser!

Vi söker dig som

  • Som har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet där du har självgående har arbetat med konstruktionsunderlag inom högspänning
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, för att du ska kunna kommunicera med både kollegor och kunder

Meriterande

Det är mycket meriterande om du läst en utbildning inom elkonstruktion eller om du har tidigare arbetserfarenhet som elkonstruktör eller elmontör. Vi värdesätter stort tekniskt intresse med ambition att specialiseras inom elkonstruktion.

Vi söker dig som är

  • Självgående
  • Serviceinriktad
  • Problemlösande
  • Strukturerad

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse, omgående
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Du kan utgå från One Nordics kontor i Vaxjö, Kalmar, Karlshamn, Malmö, Helsingborg, Hässleholm eller Halmstad.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om One Nordic.

Ansök här