1 månad sedan
Annons-ID: 15089862

BI-utvecklare med expertis inom SQL & databashantering!

Vi söker en erfaren BI-utvecklare med kunskaper inom databashantering och SQL för en spännande och varierande arbetsmiljö. Som BI-utvecklare kommer du att förvalta och vidareutveckla datalager åt företagets kunder genom SQL. Till en början kommer du att äga arbetet för ett av världens största fashion-house, vilket innebär att du kommer att ha en central roll i utvecklingen av deras datalager. ör att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har goda kunskaper inom databashantering och SQL. Du är van vid att arbeta i agila team och trivs med att dela kunskap och erfarenhet med dina kollegor.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett agilt team med tre veckors sprintar och dagliga morgonmöten samt standups, vilket ger dig möjlighet att dela kunskap och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Hos oss fokuserar vi inte bara på att du ska utvecklas i din roll, utan här läggs också stor vikt vid hälsa och välbefinnande. Här finns en bra och klok balans mellan familjeliv och arbete.

En person som idag är anställd på företaget säger: "Det kändes genuint, och inte bara som värdeord man slänger med. Jag stod mellan två erbjudanden och är idag väldigt glad att jag valde det här jobbet" - och refferar till det faktum att företaget satsar mycket på balansen mellan familjeliv och jobb.

Det här företaget ser "hållbarhet" på följande sätt:

  • Jämställdhet & mångfald
  • God hälsa & välbefinnande
  • Hållbar industri, innovationer & infrastruktur

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en dedikerad konsultchef som kommer följa dig i ditt arbete och fungerar som din businessparter under ert samarbete och framåt. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Ha en tät dialog och möten med kund och andra leverantörer hos kund för att förstå och kunna ta fram krav samt vara behjälplig när kund acceptanstestar produkten
  • Prestandaoptimera laddningar eller datauttag, granska kod från andra utvecklare
  • Lägga till ny funktionalitet, t.ex. ett nytt underlag för en rapport, ladda in en ny datakälla till datalagret – kanske på ett nytt tekniskt sätt beroende på datakällan.
  • På sikt kan det bli aktuellt att vara delaktig i nya projekt där vi bygger helt nya datalager

Vi söker dig som

För att lyckas i den här rollen ser vi att du:

  • Har en Civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom IT, datateknik, systemutveckling eller likvärdigt
  • Tidigare arbetat med Data Warehouse-lösningar
  • Erfarenhet SQL och Oracle för att bygga relationsdatabaser

Meriterande om du har erfarenhet av ETL-tekniker, integrationer kopplat till DW-lösningar (SSIS, Azure Data Factory). Har du dessutom erfarenhet från rapporteringsverktyg, Power BI, Qlickview, Tableau samt tidigare erfarenhet av att verka som konsult sitter du på erfarenhet vi värderar som starkt meriterande kunskap.

Som person är du kommunikativ, lyhörd och engagerad vilket visar sig i ett självständigt driv för ditt arbete. Du bidrar till ditt team genom bra energi, god problemlösnings- och samarbetsförmåga och du är därtill kommunikativ och flexibel för att kunna bemöta företagets kunder och anpassa dig efter deras behov.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här