1 månad sedan
Annons-ID: 15087999

Beräkningsingenjör till Dynapac i Karlskrona!

Är du redo att ta nästa steg mot en spännande karriär som beräkningsingenjör tillsammans med Dynapac? De har en tydlig framtidsvision och nu letar de efter en person som kommer att spela en nyckelroll i deras framtida tillväxt. Varmt välkommen till en arbetsplats som värnar om just din personliga utveckling!

Om tjänsten

Dynapac är ett unikt företag i branschen med ett stort fokus på att ligga i framkant med nya innovationer, i kombination med att erbjuda en familjär och prestigelös arbetsplats.

Dynapac-vältar (både jord och asfalt) används i arbetsområden för vägbyggen över hela världen, normalt i mycket tuffa miljöer med höga krav på säkerhet, tillförlitlighet och produktivitet. Företaget grundades 1932 och har genom åren byggt upp ett starkt varumärke med ambition att leverera de absolut bästa lösningarna för väg- och anläggningsprojekt. Till detta levereras ett helhetskoncept med service och support. Dynapac har både produktutveckling och produktion i Karlskrona, men är ett internationellt företag med tillverkning i Sverige, Tyskland, Kina, Brasilien, och Indien. Framgångsfaktorer är innovation, utveckling och att kunna erbjuda en arbetsplats med stora möjligheter att sätta personlig prägel på arbetet genom egen personlighet, erfarenhet och kompetens.

Kika gärna in deras företagspresentation nedan!

Om rollen

Som ny på Dynapac kommer du få möjligheten att utvecklas i ett mycket kompetent team i en familjär atmosfär. Ingen dag är den andra lik och ditt arbete kommer att göra stor skillnad! Det som utmärker Dynapac som arbetsplats är ett innovativt tänkande. Genom unika lösningar för att spara bränsle har högt uppsatta miljökrav kunnat uppfyllas och företaget ligger även i framkant när det gäller elektrifiering av vältar.

De har också ett tätt samarbete gällande nya beräkningsmetoder med Chalmers och KTH. Om du även finner det spännande att vara ute i produktionen och verkstaden är du välkommen att testa maskinerna och arbeta mer praktiskt.

Arbetsuppgifter

I rollen som beräkningsingenjör kommer du att bli en del av deras Machine Validation-team och arbeta med strukturanalys. Du kommer att arbeta med simulering, beräkning och provning för att bidra till vältarnas design och funktion.

Det kommer att vara stor variation på dina arbetsuppgifter med stort tekniskt innehåll, med både bredd och djup på beräkningsuppdragen där du kommer att arbeta med företagets egenutvecklade metodik inom analys, mätning och optimering. Uppdragen innehåller bl.a. statiska och dynamiska tillstånd, utmattningsanalyser, linjära och olinjära analyser och optimering.

Rollen kommer att formas baserat på din erfarenhet och du kommer att vara med i olika utvecklingsprojekt, besöka arbetsplatser, träffa kunder och samla in data. Du kommer även att ha ett tätt samarbete inom företaget, främst med konstruktörer, provningsingenjörer men även med inköp, kvalitet och produktion.

Vi söker dig som

 • Du har en civilingenjörsexameninom maskinteknik, farkostteknik eller teknisk fysik med inriktning mot hållfasthet/teknisk mekanik
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Flytande i engelska, både i tal och skrift

Meriterande

 • Utfört beräkningar med Hyperworks och Matlab
 • Kunskaper inom akustik
 • Erfarenhet från beräkning inom strukturmekanik

Vi söker dig som är

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Anpassningsbar

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlskrona

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Dynapac här

Ansök här