6 dagar sedan
Annons-ID: 15090874

Bemanningsassistent till Academic Work i Stockholm

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Solnavägen 3H (Hagastaden)
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
I början av augusti

Vi söker dig som älskar problemlösning, kundkontakt och vill leverera service i världsklass. Trivs du med att ha eget ansvar och många bollar i luften. Sök då tjänsten som Staffing Service Assistant!

Om tjänsten

I rollen som Bemanningsassistent (Staffing Service Assistant) kommer du att tillhöra ett team på 6-7 personer. Teamet arbetar med våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och studentpoolernas fortsatta utveckling och tillväxt. Denna roll är perfekt för dig som gillar struktur och du ser dig själv som en person som är bra på att hitta en välfungerande struktur i ditt arbete. Samtidigt tycker du det är kul med kundbemötande och att ge bästa möjliga service till andra.

Några ord från Theresia som arbetar som bemanningsassistent i teamet idag: "Det roligaste med rollen som SSA är att ingen dag är den andra lik och att man verkligen märker att det egna arbetet gör skillnad – att man bidrar med något viktigt. En vanlig dag innebär ofta att ha kontakt med både kunder, konsulter och interna kollegor samtidigt som man utför administrativa uppgifter. För mig som tycker om att ha många bollar i luften är det här den perfekta rollen eftersom jag känner att jag får möjlighet att utvecklas både i min yrkesroll och som privatperson genom att jobba med struktur och effektivitet. En bonus är teamet och de fantastiska kollegorna som alltid sprider energi och hjälper till om man behöver stöttning!"

Din chef och din utveckling

Din närmsta chef är Hanna, hon arbetar som Staffing Service Manager. I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån kontorets behov. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Staffing Service Assistant har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov.
 • Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet.
 • Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter.
 • Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter.
 • Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt.

Vi söker dig som

 • Är student på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast i december 2024 dvs. har 3 hela terminer kvar, gärna inom personal, ekonomi eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte åker på utlandstermin/planerar praktiktermin innan dess.
 • Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och har en god engelska, eftersom arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter med kunder och konsulter på båda språken.

Vad är önskvärd erfarenhet?

 • Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har följande kompetenser:

 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Serviceinriktad
 • Självgående
 • Kommunikativ

Information om företaget

Vår kultur #weareacademicwork

Vår kultur & våra värderingar

Vår mission – We make people grow

Instagram@academicwork

Facebook

We reward ambition. Det betyder att i din roll som Staffing & Recruitment Assistant kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Training Program. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.

Övrig information

Start: I början av augusti.

Omfattning: Deltid, ca 10 timmar i veckan.

Placering: Stockholm, Solnavägen 3H (Hagastaden).

Rekryteringsansvarig: Felicia Gullstén, Talent Acquisition Coordinator.

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil. Efter att du skickat in din ansökan och kommit vidare i processen är det första steget i vår process att utföra två tester, ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma), vilka skickas till dig via mejl.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på felicia.gullsten@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om Academic Work

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök här på annan site