1 månad sedan
Annons-ID: 15052025

Backend-utvecklare till nWise!

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Jobbkategori:
Webbutvecklare, back-end
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Vill du arbeta som backend-utvecklare och samtidigt bidra till att globalt leverera IT-lösningar för inkluderande telefonsamtal, som gör skillnad i människors vardag? nWise arbetar för att utöka tillgängligheten när det kommer till kommunikationlösningar för människor med dövhet, dövblindhet eller hörselnedsättning. De söker nu en programmerare med kunskap inom Java och databaser.

Om tjänsten

I tjänsten som backend-utvecklare ingår du i ett utvecklingsteam som består av en blandning av kompetenser och erfarenhetsnivåer, men gemensamt för alla är viljan att jobba tillsammans och lösa uppgifter som ett team. Med tillit, öppenhet och noggrannhet skapar nWise en kreativ och professionell miljö. Du får möjligheten att arbeta på ett mindre företag som har nära till beslut och stor teamkänsla.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos nWise. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Förbättra nWise erbjudande genom att uppdatera och utveckla existerande produkter och tjänster.
 • Assistera kollegor med offerter, system och granskning av kod
 • Dokumentera ditt arbete och systemet när det växer och förändras
 • Delta i test och release av företagets produkter

Som backend-utvecklare så får du vara med att forma och utveckla MMX systemets bultande realtidshjärta, den del som binder samman alla användare och system. Detta ställer stora krav på kunskap, noggrannhet och ansvarstagande, men också en möjlighet att med kreativitet förnya plattformen.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • 1-2 års arbetslivserfarenhet där du arbetat med programmering och databaser
 • Har goda kunskaper i Java
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Wildfly, EJB, testautomation eller har arbetat med utveckling av applikationer för ljud/video-samtal eller VoIP/SIP.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är analytisk och noggrann samt har ett strukturerat arbetssätt. Du bör ha en god samarbetsförmåga och trivas med att arbeta i grupp och tillsammans hitta lösningar på problem.

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, 40h/v

 • Placering: Uppsala

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och nWise önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

nWise AB grundades 2008 och har huvuddelen av sin verksamhet i Uppsala. nWise är världsledande inom teknik för förmedlingstjänster. Huvuddelen av de leverantörer som erbjuder text- och bildförmedling i Europa och även leverantörer i Asien, Nord- och Sydamerika baserar sina tjänster på MMX®. nWise är också en komplett leverantör av video-och texttelefoner, myMMX®, anpassade för äldre, döva, människor med nedsatt hörsel och dövblindhet.

Ansök här