2 månader sedan
Annons-ID: 15029189

Back-endutvecklare student

Snabbfakta

Stad:
Lund
Omfattning:
Deltid, Flexibelt
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Jobbkategori:
Utvecklare mot inbyggda system
Startdatum:
September
Övrigt:
Deltid

Extrajobba på ett snabbväxande företag inom digital annonsering där du ges stort utrymme att själv välja uppgifter som intresserar dig! Kanske leder detta spännande extrajobb till din första heltidstjänst som back-endutvecklare efter studierna - är du nyfiken på att ta reda på vad det kan leda till?

Om tjänsten

Emerse är ett snabbväxande svenskt företag, med huvudkontor i Lund, som arbetar med programmatisk annonsering som hjälper varumärken och företag att nå sina målgrupper och marknadsföringsmål mer effektivt. Emerse system fungerar genom avancerade algoritmer och data som utför automatiserad handel av annonsutrymmen. Sedan starten 2007 har de både arbetat med välkända företag inom e-handel och spelbranschen men också med Barack Obamas presidentvalskampanj i USA 2012. I dagsläget ligger Emerse kontor beläget i centrala Lund men kommer efter årsskiftet att flytta till ett nyggyggt kontor i Hyllie (precis vid Hyllie tågstation). På sikt finns också möjlighet att arbeta heltid, efter dina studier.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som back-endutvecklare kommer du att bygga och utveckla Emerse system för automatiserad onlinemarknadsföring med målet att öka prestanda och hastighet. Du ges stort utrymme att välja uppgifter som du tycker är spännande i den befintliga backloggen samt att självständigt hitta lösningar. Förutom de tre andra utvecklarna i teamet kommer du också att samarbeta med säljare och operationsteamet för att bättre förstå hur Emerse produkter fungerar.

Vi söker dig som

 • är i slutet av din eftergymnasiala utbildning inom IT/teknik (gärna civiling.)
 • har goda kunskaper i C++
 • kan jobba 1-2 dagar i veckan under terminerna (flexibla arbetstider)

Det är meriterande om du:

 • har erfarenhet av cloudlösningar

Som person är du:

 • nyfiken och har ett stort tekniskt intresse
 • en problemlösare och du kommer med egna förslag på lösningar
 • kommunikativ och delar med dig av din kunskap samt tar hjälp när du behöver

Övrig information

 • Start: September

 • Omfattning: Deltid, en till två dagar i veckan

 • Placering: Centrala Lund (efter årsskiftet flyttar Emerse till nytt konsor i Hyllie)

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Emerse önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här