5 dagar sedan
Annons-ID: 15081335

AV-tekniker till Adestia

Adestia är företaget som erbjuder lösningar inom mötesrumsteknik, videokonferens, videostudio och utskriftshantering. Företaget expanderar kraftigt och efter 3 DI-gaseller och en stor efterfrågan på marknaden behöver Adestia stötta upp sin verksamhet med fler AV-tekniker. Har du ett stort tekniskt intresse och vill leverera service i världsklass? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Med fokus på användarvänlighet, driftsäkerhet och hållbarhet är det inte produkterna i Adestias lösningar som särskiljer sig utan istället hur de gör affärer och den upplevelse som erbjuds. Från det första mötet till avtal, installation, leverans och sedan service och support.

Som AV-tekniker på Adestia kommer du att ingå i ett härligt serviceteam om 5 personer. Du monterar och installerar kundanpassade lösningar för just deras mötesrum. Många gånger åker du ut till kunder ihop med en kollega och för att trivas i teamet tror vi att du är en riktig lagspelare med en ödmjuk och empatisk inställning.

Arbetsuppgifter

I rollen som AV-tekniker kommer du att ansvara för installation, montering och driftsättning av kontorsutrustning ute hos kunder i Stockholms-området. Rollen kan även innebära felsökning av konferens- och videoutrustning och viss teknisk support. Allt för att säkerställa hög kvalité och bästa möjliga service för Adestias kunder.

Arbetet utförs många gånger i projektform, vilket gör att du ofta kommer att bli ledd av en projektledare. Det är viktigt att du kan hantera utmanade situationer på ett konstruktivt sätt, och har förmåga att anpassa dig efter både tillgängliga resurser och deadlines.

För att bli varm i kläderna kommer du till en början att få en introduktion anpassad efter din erfarenhetsnivå för att säkerställa att du får en bra start hos Adestia. Där du bland annat kommer att få gå bredvid en mer erfaren kollega.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Adestia.

Vi söker dig som

 • Har ett stort intresse för teknik och besitter en god teknisk förståelse
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • B-körkort

Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet från en teknisk roll, exempelvis som servicetekniker eller AV-tekniker. Har du en utbildning inom området bedöms även detta som meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid ditt intresse för rollen och dina personliga kompetenser. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka just denna tjänst.

Som person är du social, ordningsam och har en god förmåga att bygga relationer med andra. Samtidigt arbetar du med lätthet på egen hand och kan ta till dig instruktioner. För att lyckas i rollen behöver du vara engagerad och motiverad. Utöver det kommer vi lägga särskild stor vikt vid följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Noggrann
 • Serviceinriktad
 • Samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
 • Placering: Adestias kontor är beläget i Solna Strand, däremot kommer du till stor del att befinna dig ute på fältet hos kunder

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Adestias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryteringskonsult Milly Ellqvist Weidstam (milly.weidstam@academicwork.se)

Information om rekryteringsprocessen:

 • Telefonintervju med Academic Work
 • Personlighetstest & problemlösningstest
 • Djupintervju med Academic Work
 • Intervju med Adestia – träffa din framtida närmsta chef
 • Referenser + beslut

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Adestia erbjuder tjänster och lösningar inom mötesrumsteknik, videokonferens och utskriftshantering där funktion utifrån kundens behov är i centrum. Affärsidén är att skapa bättre användarupplevelser och avlasta företagets IT. I allt Adestia gör gäller de värderingar formulerade i tre ledord – Användarvänlighet, Driftsäkerhet och Hållbarhet. Läs mer om Adestia och deras arbete på: https://adestia.se/om-oss/

Ansök här