Sökresultat
2 veckor sedan
Annons-ID: 15020082

Avtalsadministratör till stort svenskt industriföretag!

Är du en noggrann person som älskar att jobba administrativt och upprätthålla kontaktytor både internt och externt? Vill du utvecklas inom ett av Sveriges största företag som sträcker sig internationellt? Då ska du söka denna tjänst!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en avtalsadministratör. Kunden är en av Sveriges största industriföretag som sträcker sig världen över och sitter med sina 120 medarbetare i centrala Stockholm. I rollen kommer du arbeta nära i samarbete med Manager of Contract Administration och Finance Department i en positiv och utvecklande miljö.

Tjänsten är ett vikariat på ca ett år med chans till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda. Du kommer att anställas hos Academic Work och jobba som konsult ute på uppdrag hos kunden.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna som är under ditt ansvar är orderhantering, fakturahantering och kontakt med företagets interna avdelningar. Dina främsta arbetsverktyg kommer att vara främst telefon och mail.

Vi söker dig som

 • Har minst gymnasieexamen, gärna med inriktning ekonomi

 • Har 1-2 års erfarenhet av administrativt arbete

 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då kontakten internt och externt kan förekomma på bägge språk

Det är meriterande om du...

 • Har erfarenhet av att arbeta med internationell handel

Vidare ser vi att du som person är noggrann, driven och snabblärd. För att trivas i rollen är du en teamplayer och ansvarstagande i ditt arbete. Du gillar att arbeta med siffror och administrativt men även att kombinera det med interna och externa kontaktytor där du kan anpassa din kommunikation utifrån situation och person.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid ca ett år, därefter chans till förlängning eller överrekrytering

 • Placering: Centrala delarna av Stockholm

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Mer information om kunden ges vid intervjutilfälle

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Linnea Pettersson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Linnea Pettersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020082