1 månad sedan
Annons-ID: 15083817

Avancerad montör till Teledyne Flir!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Teledyne FLIR är ett marknadsledande globalt bolag som har en enkel men ambitiös mission; de vill utveckla marknadsledande värmekameror som sedan kan spara energi och rädda liv. Genom deras arbete så påverkar Teledyne FLIR världen till det bättre! Just nu letar de efter engagerad och avancerad montör som kan bli en del av deras team. Låter det som tjänsten för dig? Sök då redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Du erbjuds

 • Möjligheten att ta nästa klivet i din karriär genom en spännande och utmanande roll i ett världsledande företag inom värmekameror.
 • En vänlig kultur med fokus på ett fint samarbete, ett lösningsorienterat arbetssätt och kreativitet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av montering och funktionstester av avancerade IR produkter. Du kommer även att medverka vid framtagning av provinstruktioner, provutrustningar och felsökning. Det finns goda möjligheter till egna initiativ genom ständiga förbättringar som är en central punkt i vår verksamhet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är

 • Har en avslutat gymnasieexamen med en teknisk inriktning
 • Tidigare erfarenhet av att läsa, tolka samt följa mekaniska underlag och instruktioner
 • Du bör även ha kunskap om mätteknik, datoriserade mätsystem och okulärkontroll
 • Då stora delar av kommunikationen är på både svenska och engelska ska du även vara flytande i båda språken, både i tal och skrift

Ett meriterande krav är även att ha kunskap om analog och digital elektronik. Det blir även allt viktigare att ha goda kunskaper om nätverkslösningar och dess kommunikation.

Som person ser vi att du är:

 • Noggrann
 • Analytisk förmåga både vad gäller teknik och administration.
 • Ansvarstagande
 • Självgående

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Täby

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Teledyne FLIR har en dynamisk arbetsplats där de utvecklar marknadsledande produkter i teknikens framkant. De är idag drygt 4000 anställda runt om i världen och bedriver verksamhet i mer än 100 länder. Teledyne FLIR är dessutom något så unikt som en global marknadsledare som fortfarande har både utveckling och produktion i Sverige, närmare bestämt i Täby, bara 20 minuter utanför Stockholm.

Deras företagskultur präglas av öppenhet och prestigelöshet där deras framgång bygger på det engagemang som medarbetare har och lägger i sitt arbete. Som konsult ute hos FLIR vill vi att du kunna kombinera yrkes- och privatliv utan stress och dåligt samvete. De uppmanar dig att ha kul på jobbet och våga säga vad du tycker och tror på – de värdesätter din kreativitet och intuition.

Ansök här