1 månad sedan
Annons-ID: 15084701

Automationsingenjör till Munkfors Industriteknik

Snabbfakta

Stad:
Karlstad, Munkfors
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Har du studerat ett eftergymnasialt teknikinriktat program och vill ta dig an ett uppdrag där du verkligen får nyttja dina teknikkunskaper till max? Då kan du vara helt rätt person för tjänsten! Som Munkfors Industritekniks nästa automationsingenjör kommer du ingå i ett professionellt och hjälpsamt team samtidigt som du har stort eget ansvar i en varierande och självständig roll. Om du är redo för nästa utmaning, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Munkfors Industriteknik ingår i en familjeägd koncern där de gör förbättrande åtgärder, underhåller och installerar verksamhetens maskiner. Munkfors Industrier AB är koncernmoderbolaget som använder globalt kända högkvalitativa material och tillverkningstekniker för att få fram kärnprodukten som är bandsågsblad. Verksamheten använder förstklassiga produktionsmaskiner, inklusive egenutvecklad produktionsutrustning. Här har du automationsingenjör en viktig roll i att underhålla och utveckla maskinerna för att säkerställa den höga produktkvalitén.

Du kommer att ingå i ett härligt team av 12 personer och din chef lägger stor vikt i att du ska trivas på din arbetsplats samtidigt som du får utvecklas både professionellt och på ett personligt plan, omringad av personer med bred erfarenhet i branschen.

Du erbjuds

 • Ett utvecklande och meriterande arbete med goda förutsättningar till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner på Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Vara delaktig vid installation eller uppdatering av maskinutrustning
 • Programmering, lägga till nya funktioner och automationsunderhåll på verksamhetens maskiner
 • PLC- och CNCprogrammering för egenutvecklade maskiner

Vi söker dig som

 • Studerat ett teknikinriktat eftergymnasialt program, förslagsvis inom automation, programmering mot industri, robotik eller CNC
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Innehar B-körkort

Meriterande om du..

 • Har erfarenhet av att arbeta som elektriker, CNC-operatör och/eller arbetsuppgifter innehållande industriprogrammering

För den här tjänsten lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi därför att du har ett logiskt tänkande, är strukturerad och har ett öga för detaljer. Vi tror också att du, för att bli framgångsrik i rollen, är en prestigelös och lyhörd person som är duktig på att prioritera och självständigt driva ditt arbete framåt. Rollen innebär kontakt med olika personer från olika verksamheter där din kommunikativa förmåga kommer vara att största vikt.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Munkfors

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här