3 veckor sedan
Annons-ID: 15076246

Automationsingenjör till Deltatec i Trollhättan

Har du ett stort intresse för PLC-system? Vill du vara med och leda och koordinera elkonstruktion samt installation hos kund? Letar du dessutom efter en ny utmaning med varierande arbetsuppgifter där du blir en drivande kraft för både din egen och för Deltatecs framtida utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Deltatec är ett ingenjörsföretag med fokus på att vara en erkänd leverantör av flexibla, kostnadseffektiva och professionella funktionsleveranser och tjänster. För att klara detta erbjuder dem en modern och kreativ arbetsmiljö där stor vikt läggs att varje individ passar in i gruppen och trivs med sin arbetssituation. Deltatec tror på att trivsel leder till ett mervärde för deras kunder.

Deras huvudsakliga inriktning är tjänster, produkter och system till processindustrin. Kunderna är huvudsakligen verksamma inom tillverkning av livs- och läkemedel. Deltatec har många års erfarenhet av automation, processdesign, projektering och entreprenader för såväl nya processanläggningar som ombyggnader och moderniseringar.

Du erbjuds:

 • En arbetsplats med en platt och öppen organisation, med ”högt i tak” kultur.
 • Deltatec erbjuder en attraktiv friskvårdspeng och gemensamma frukostar på deras veckomöte.
 • Är du idrottsintresserad finns möjligheten att tillsammans med ett sammansvetsat gäng spela padel-tennis, delta på AW och andra gemensamma aktiviteter.
 • Alla kollegor har ett eget stort och ljust kontor i nyrenoverade lokaler på Stallbacka-området, med busshållplatsen precis utanför endast några minuter från resecentrum i Trollhättan.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Deltatec.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos Deltatec innefattar följande:

 • Du ingår i tvärfunktionella team och arbetar med 3-5 projekt parallellt.
 • Stor variation inom arbetsuppgifter och du är delaktig under hela kedjan i ett projekt med att leverera en automationslösning från början till slut.
 • Arbeta inom system som är unikt anpassade efter kundens behov och att skapa rätt applikation utifrån krav, önskemål, budget och tidplan blir en central del i din vardag.
 • Programmering är en del av ditt arbete kombinerat med att leda eller koordinera el-konstruktion samt installationer ute hos kund.

Vi söker dig som

 • Avslutad utbildning som exempelvis automationsingenjör eller motsvarande från Högskola eller Universitet. Vi är också öppna för dig som läst på Yrkeshögskola. Den vi söker är nyexaminerad eller har viss relevant arbetslivserfarenhet.
 • Kunskap inom programmering av industriella automationssystem så som PLC, SCADA och HMI.
 • Erfarenhet av Siemens TIA-Portal, WinCC och Citect SCADA är meriterande men inget krav.
 • B-körkort är ett krav då resande för kundmöten är en del av tjänsten. Under driftsättningar finns också behov av övernattning, då i regel måndag – fredag under en period. Uppskattningsvis rör det sig om ca 30 nätter per år men varierar beroende på projekt.
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en stor del av tjänsten.
 • Har ett stort tekniskt intresse och kan påvisa detta.

Vi ser att en person som är noggrann, flexibel och lättlärd kommer kunna ta sig an denna tjänsten på ett mycket bra sätt. Vidare ser vi att en person som är ödmjuk inför sitt arbetssätt men också vågar ta sig an nya utmaningar – skulle trivas bra i rollen som Automationsingenjör på Deltatec. Är du dessutom en öppen och social person både i din kommunikation internt som externt, kommer du att trivas bra. Deltatec uppskattar självständighet likväl en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare.

Deltatec ser anställningen som en långsiktig investering och att den sökande är bosatt eller kommer att bosätta sig i närområdet blir för dem en viktig parameter vid utvärdering av de sökande.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Mer information kring Deltatec - klicka här!

Ansök här