1 månad sedan
Annons-ID: 15077376

Artikeladministratör till Beijer Byggmaterial

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Häggvik
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgånde
Övrigt:
Heltid

För dig med systemvana som söker meriterande och utvecklande heltidsjobb inom administration är det läge att avsätta 15 minuter för att läsa den här annonsen och ansöka om ditt nästa jobb! Vi söker just nu dig som är noggrann, strukturerad och serviceinriktad till en tjänst i Beijers växande team för artikeladministration i Häggvik norr om Stockholm. För den här tjänsten är starten omgående och därför tillämpar vi löpande urval. Då vi förväntar vi oss högt ansökningstryck är det inte läge att vänta med din ansökan. Ansök istället nu direkt och glöm inte en träffsäker motivering kring varför just du är rätt person för tjänsten.

Om tjänsten

Vi söker för vår kund Beijers räkning dig med god datorvana som har erfarenhet av arbete i affärssystem och söker ett heltidsjobb på norra sidan om Stockholm. Tjänsten är initialt en projektanställning på sex månader men förutsatt att samarbete fungerar bra mellan alla parter finns möjlighet till förlänging efter detta.

Tjänsten som artikeladministratör är nämligen på heltid i Beijers nya och fräscha lokaler i Häggvik norr om Stockholm. Du kommer ingå i ett växande team som på sikt kommer vara 10-12 personer där du får utrymme för personlig utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som artikeladministratör arbetar du från Beijers kontor i Häggvik och du arbetar brett med bland annat artikeladministration, inhämtning samt inläsning av artikeldata och filer i Beijers affärssystem.

Teamet du arbetar i har som huvudsaklig uppgift att informationen i Beijers affärssystem stämmer överens med verkligheten för att Beijers butiker i sin tur ska kunna ge rätt information och bästa möjliga service till Beijers kunder.

Detta innebär bland annat att:

 • Upprätta, uppdatera, underhålla och ta bort artiklar i systemet
 • Agera support för Beijers butikspersonal när de har frågor kring artiklars status i systemen

Då tjänsten och teamet arbetar brett med varierande arbetsuppgifter kommer rätt person även kunna utvecklas inom teamet och hantera egna ansvarsområden/projekt.

Vi söker dig som

För den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid att du är rätt person för tjänsten. För att trivas i den här rollen kommer du in med ett driv och engagemang att utvecklas inom denna administrativa roll. Du är även serviceinriktad, noggrann, systematisk och flexibel.

Utöver ovan söker vi dig som:

 • Behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
 • Har god datorvana och systemvana, gärna av ett ERP/affärssystem
 • Är serviceinriktad och kan sätta dig in i butikspersonalens situation när de kommer med frågor rörande artikelinformationen i systemen
 • Är noggrann, systematisk och flexibel
 • Har erfarenhet av artikeladministration, reservdelsadministation eller liknande sedan tidigare

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, inledningsvis 6 månader
 • Placering: Häggvik
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beijers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här