2 veckor sedan
Annons-ID: 15090938

Är du student? Extrajobba hos Komatsu!

Snabbfakta

Stad:
Umeå
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid, ca 2 gånger i veckan

Komatsu söker nu dig som är student och som vill arbeta med att se över hur de kan effektivisera deras produktionsled. Ta chansen att jobba hos en stor aktör på marknaden med ett spännande och meriterande extrajobb, med möjlighet till mer tid under sommaren. Sök redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Du erbjuds här att få jobba med ett meriterande och flexibelt extrajobb hos ett spännande och stort företag. Du skapar dig i detta jobb kontakter som kan leda till ytterligare möjligheter att få jobba hos Komatsu.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag kommer att vara att filma och dokumentera Komatsus produktionsprocess. Vidare kommer du att hantera materialet för att det ska bli överskådligt för dem att se över vart de kan korta ner och effektivisera produktionen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

  • Studerar på högskola eller universitet, meriterande inom maskinteknik eller liknande
  • Kan jobba ca två dagar i veckan
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Som person är du:

  • Noggrann
  • Självgående
  • Ansvarstagande

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid ungefär 2 dagar i veckan med möjlighet till mer tid under sommaren
  • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Komatsu Forest är sedan 2004 en del i Komatsu-koncernen men har ända sedan 1961 varit synonymt med innovationer och lösningar för ett hållbart skogsbruk. Som en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner är vi verksamma på alla viktiga skogsmarknader runt om i världen. Hos oss hittar du en samarbetspartner du kan lita på och som erbjuder ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket.

Vårt gemensamma engagemang i att förbättra arbetsdagen i skogen bidrar till att skapa de lösningar som behövs för ett hållbart skogsbruk. Tillsammans skapar vi värde inte bara för dig utan även kommande generationer.

Läs mer om Komatsu här

Ansök här