1 vecka sedan
Annons-ID: 15086884

Är du RCO Securitys nya supporttekniker

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Järfälla
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse

RCO är på en spännande tillväxtresa och söker därför en supporttekniker. Öppna dörren till din och vår framtid så kan vi tillsammans driva skiftet mot ett öppnare, tryggare och mer hållbart samhälle. Brinner du av kombinationen service och teknik? Då kanske du är rätt person för detta jobb?

Om tjänsten

Varför RCO Security?

RCO befinner sig på en spännande tillväxts- och förändringsresa med stora ambitioner för framtiden i en mycket expansiv bransch. På RCO får du som medarbetare vara med och forma framtidens säkerhets- och passerlösningar samt driva skiftet mot ett öppnare, tryggare och mer hållbart samhälle. Vi erbjuder dig bra förutsättningarna för din utveckling – när du utvecklas, utvecklas vi. Självklart erbjuder vi också förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, tjänstepension och kollektivavtal.

Hur är det att jobba på RCO?

På RCO har vi en arbetskultur som präglas av öppenhet. Här är vi öppna för våra kollegors idéer och olika perspektiv, men också för samhällets ständiga utveckling. För oss är det viktigt med en trygg och schysst stämning där vi litar på varandra för det är så vi skapar en grogrund för utveckling. Vi jobbar utifrån fyra värderingar:

  • Vi omfamnar morgondagen
  • Vi bygger tillit
  • Vi agerar smart
  • Vi växer tillsammans

Var är rollen placerad?

Järfälla (Norra Stockholm)

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker hos oss arbetar du med teknisk support B2B mot återförsäljare och slutkunder, tillsammans med ett team på ca fem personer. Du kommer hantera ärenden via telefon, mail och chatt. Som supporttekniker får du möjligheten att arbete med problemlösning gällande frågor knutna till hårdvara och mjukvara, konfigurering och det installationstekniska. Du ”supportar” våra egenutvecklade produkter och mjukvaruplattformar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är i början av din karriär. Meriterande om du har arbetserfarenhet inom service- och supportorienterade yrken. Du behöver även kunna kommunicera obehindrat på svenska (i tal och skrift) samt ha förståelse för engelska. B-körkort är ett krav. Dessutom har du erfarenhet av att arbeta i Microsoft365.

Som person är du en nyfiken problemlösare med intresse för både teknik och att ge service. Du gillar kombination av att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid 8:00-16:45
  • Placering: Järfälla
  • Resor kan förekomma i tjänsten

Denna rekrytering hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Öppna för ett större sammanhang

Att vara en del av RCO innebär att du är en del av ett större sammanhang. I RCO Group ingår RCO, Dinbox, Nimly och Swedlock. Gemensamt för bolagen i gruppen är att vi utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. Men de delar också en kultur som präglas av öppenhet inför idéer, människor, ny teknik och olika perspektiv. RCO är certifierade Great Place to Work.

Tillsammans är RCO Group cirka 210 medarbetare, man omsätter ca 600 miljoner kronor och är aktiva i fyra länder (Sverige Norge, Danmark och Finland). RCO Group ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om RCO via: www.rco.se

Ansök här