Sökresultat
2 veckor sedan
Annons-ID: 15014214

Är du Marinvest nästa Assistant Superintendent?

Snabbfakta

Stad:
Göteborg
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Tillsvidare
Jobbkategori:
Underhållsingenjör
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Är du nyutexaminerad med en examen inom sjöfart och kanske har några års erfarenhet av att arbeta till sjöss? Har du ett stort intresse och kunskap inom tank- och kemikaliesjöfart och vill arbeta på ett innovativt stabilt bolag med lång erfarenhet i branschen? Gillar du att resa i kombination med att arbeta på land? Då kan tjänsten som Assistant Superintendent vara helt rätt för dig. Fortsätt läs och se om du är den vi söker till Marinvest!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en Assistant Superintendent till Marinvest som är ett privatägt bolag som är ship manager för en stor och växande global tank- och kemikalieflotta. På kontoret i centrala Göteborg arbetar idag sju personer. Som Assistant Superintendent kommer du tillhöra det tekniska teamet och arbeta nära Magnus och Fredrik som båda har stor kompetens och lång erfarenhet i branschen. Du kommer initialt att få följa med dina kollegor ut på olika uppdrag på fartygen för att lära dig rollen och få stöttning i din utveckling. Som anställd på Marinvest får du kollegor som alla bär på en stor passion för sitt arbete och som gärna delar med sig av sin kunskap till dig. Det är en platt organisation utan hierarkier där du får mycket frihet under ansvar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Marinvest.

Arbetsuppgifter

Som Assistant Superintendent utgår du från kontoret i Göteborg men då rollen till stor del innefattar resor behöver du vara beredd att på kort varsel åka ut till någon av de 12 fartygen som är belägna runt om i världen. Du arbetar ungefär hälften av din arbetstid på resande fot och hälften på kontoret i Göteborg. Väl ute på fartygen inspekterar och supporterar du fartygen och granskar det tekniska underhållet. När du är på kontoret arbetar du med förbättringsarbete och kommer med förslag på förändringar för att optimera allt från inköpsrutiner till att förbättra säkerheten ombord.

Du kommer till exempel att:

 • Granska fartygen rörande exempelvis underhåll, inköp, driftskostnader, bemanning och säkerhetssystem.

 • Ha löpande dialog med besättningen på de olika fartygen där du säkerställer både välmående och säkerhet

 • På sikt ta ett helhetsansvar för en del av flottan och överse kostnader, underhåll, inköp, varvsdockningar, bemanning, fart- och bränsle optimering

Tjänsten passar dig som brinner för tekniken inom sjöfart och vill vara en viktig spelare på ett företag med stor kompetens inom branschen. Vi ser att du har ett genuint intresse för att komma med egna förslag och se möjligheter till förbättringar. På Marinvest får du arbeta med spännande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med passionerade kollegor med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi söker dig som

 • Har en sjöingenjörsexamen alternativt en masterexamen i Naval Architecture och är ny i din karriär med upp till ett par års arbetslivserfarenhet

 • Har kunskap samt ett stort intresse för fartyg och dess teknik och system

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används dagligen i kontakt med kunder

 • Ser positivt på att resa mycket i tjänsten

Det är mycket meriterande om du:

 • Har arbetat på fartyg och/eller seglat och på så sätt fått värdefull kunskap inom branschen

 • Har arbetat på tank-eller kemfartyg

Som person är du trygg i dig själv och är inte rädd för att ta dig an nya uppgifter på egen hand. Du behöver ha ett inre driv och motivation för att lära dig ny teknik och komma med egna förslag. Du har en fallenhet för problemlösning och arbetar noggrant för att säkerställa hög kvalitet på ditt arbete. Som Assistant Superintendent är det viktigt att du tar ansvar både för ditt egna och det gemensamma arbetet.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Lön: Fast lön enligt överenskommelse

 • Placering: Utgår från kontoret i Göteborg

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner +46 31 381 57 53

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marinvests önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Marinvest har verkat på den internationella marknaden sedan 1988 och har idag både relationer och fartyg världen över. På de fartyg som de förvaltar är de huvudägare och ansvarar över underhållet där kvalitet och långsiktighet är viktiga ledord. Läs mer om Marinvest Här!

Ansök här Ansök här
Emma Alkner consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emma Alkner eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentgothenburg@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15014214