1 månad sedan
Annons-ID: 15075695

Är du en fena på försäljning och rådgivning? Se hit!

Snabbfakta

Stad:
Växjö, Växjsö
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående

Atea Växjö söker nu en riktig lagspelare för att utöka sitt team inom Affärsstöd. Är du en tävlingsmänniska med erfarenhet inom försäljning, kundrelationer och är redo att ta nästa kliv i karriären? Sök tjänsten redan idag och ta chansen att tillhöra en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it!

Om tjänsten

Hos Affärsstöd är det alltid nära till beslut. De har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och medarbetares personliga utveckling och hälsa. Kulturen präglas av dess värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör inom informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Du erbjuds:

  • En utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder
  • Introduktion och en dedikerad mentor att lärdom och stöttning av under sin första tid

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Affärsstöd på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-miljö med fokus på avtalsfrågor, avtalsförnyelser, prisfrågor, produktfrågor och rådgivning mot interna och externa kunder. Du kommer arbeta med redan etablerade kunder, vårda och förbättra de realtionerna och samtidigt hantera nya förfrågningar.

Vi söker dig som

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i denna rollen och trivas i teamet. Som kandidat till Affärsstöd lägger vi i rekryterinsprocessen stor vikt vid ditt engagemang och förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

  • Vi ser att du som person är strukturerad, ansvarsfull, orädd och har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då rollen är teambaserad är din samarbetsförmåga avgörande, det är viktigt att du är en riktig lagspelare
  • Vi ser att du är obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Övrig information:

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Växjö
  • Denna rekryteringsprocess kräver utdarg ur belastningsregistret

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Citat från en medarbetare inom Affärsstöd: ”Som Affärsstöd på ATEA hanterar man alla sorters frågor inom mjukvara och molntjänster, du har kontakt såväl med leverantörer och kunder via telefon, mejl och chatt. Det är ett varierat arbete med daglig kundkontakt där ingen mejlförfrågan eller samtal är det andra likt, utan det handlar om att ge god och snabb service, ge stöd, hjälpa kunden och framförallt vara en lagspelare i teamet” - Malin

Ansök här