1 månad sedan
Annons-ID: 15051990

App-utvecklare till nWise!

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Jobbkategori:
Apputvecklare
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Vill du arbeta som app-utvecklare och samtidigt bidra till att globalt leverera IT-lösningar för inkluderande telefonsamtal, som gör skillnad i människors vardag? nWise arbetar för att utöka tillgängligheten när det kommer till kommunikationlösningar för människor med dövhet, dövblindhet eller hörselnedsättning. De söker nu en utvecklare som har bra kunskaper i C# och ett intresse för apputveckling.

Om tjänsten

I rollen som app-utvecklare ingår du i ett utvecklingsteam som består av en blandning av kompetenser och erfarenhetsnivåer, men gemensamt för alla är viljan att jobba tillsammans och lösa uppgifter som ett team. Med tillit, öppenhet och noggrannhet skapar nWise en kreativ och professionell miljö. Du får möjligheten att arbeta på ett mindre företag som har nära till beslut och stor teamkänsla.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos nWise. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Förbättra nWise erbjudande genom att lägga till nya features och justera eventuella brister i existerande produkter och tjänster
 • Jobba med användbarhet
 • Granska kollegors kod
 • Delta i test och release av företagets produkter

Resultatet app-utvecklaren levererar är det som ger våra användare möjligheten att kommunicera på det sätt som dom vill och kan. Detta innebär en unik möjlighet att jobba med användbarhet på riktigt och slutresultatet har potential att påverka många människors vardag till det bättre.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • 1-2 års arbetslivserfarenhet där du arbetat med programmering
 • Har goda kunskaper i C#
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom Xamarin Forms och har arbetat med utveckling av applikationer för ljud/video-samtal eller VoIP/SIP.

Som person är du:

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är nyfiken och kreativ och vill lära dig nya saker, samtidigt dom du tar egna initiativ och bidrar med idéer till teamet. Du bör ha en god samarbetsförmåga och trivas med att arbeta i grupp. Vidare tror vi att du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt.

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, 40h/v

 • Placering: Uppsala

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och nWise önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

nWise AB grundades 2008 och har huvuddelen av sin verksamhet i Uppsala. nWise är världsledande inom teknik för förmedlingstjänster. Huvuddelen av de leverantörer som erbjuder text- och bildförmedling i Europa och även leverantörer i Asien, Nord- och Sydamerika baserar sina tjänster på MMX®. nWise är också en komplett leverantör av video-och texttelefoner, myMMX®, anpassade för äldre, döva, människor med nedsatt hörsel och dövblindhet.

Ansök här