1 månad sedan
Annons-ID: 15040244

Applikationsspecialist för supportroll hos ScandiDos!

Snabbfakta

Stad:
Uppsala, Science Park
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Teknisk Support
Startdatum:
Enligt ö.k
Övrigt:
Långsiktigt

Är du en junior sjukhusfysiker eller har annan relevant utbildning med erfarenhet inom strålterapi? Vill du dessutom bidra till att skapa värde för cancerpatienter och resa mycket i tjänsten? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären. ScandiDos söker nu en ny kollega till teamet för service- och support. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

Om tjänsten

ScandiDos tillverkar mätsystem för att kvalitetssäkra strålbehandlingen av cancerpatienter och är världsledande inom sitt område. Företaget är noterat på First North och har även knipit en finalplats i kategorin Årets Innovation på Företagargalan 2019. Du kommer att tillhöra service- och supportavdelningen som i dagsläget består av sex personer i Uppsala, samt ytterligare tre kollegor placerade i USA och Frankrike. Teamet präglas av hög samarbetsförmåga där man hjälps åt och ställer upp för varandra.

I rollen som applikationsspecialist arbetar du med installationer, supportärenden, demonstrationer och stöttar utvecklingen av ScandiDos produkter. Du arbetar kundnära där resor förekommer ungefär en vecka i månaden, utslaget på ett år. Den första tiden hos ScandiDos kommer du att få genomgå ett utbildningsprogram samt få gedigen upplärning genom kollegor.

Du erbjuds

* En roll där ditt arbete bidrar till verklig skillnad för cancerpatienter * Möjlighet att specialisera din kompetens utefter vad du känner är mest intressant * Bli en del av ett mindre bolag där din röst blir hörd och du får en bred inblick

Detta är en direktrekrytering, där rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du blir direkt anställd av ScandiDos. Provanställning tillämpas.

Arbetsuppgifter

 • Förbereda installationer och testa mjukvara
 • Utveckla funktioner efter kundens önskemål
 • Sköta supportärenden i samarbete med ditt team
 • Hålla demonstrationer och utföra utbildning ute hos kund

Vi söker dig som

 • Utbildning från sjukhusfysikerprogrammet (legitimation krävs ej), alternativt annan relevant högskoleutbildning där du har arbetslivserfarenhet av medicinteknik inom strålterapi

 • Mycket goda kunskaper i engelska och minst grundläggande kunskaper i svenska

Det är även meriterande för tjänsten om du innehar B-körkort samt har erfarenhet av dosmätning. Som person är du:

 • Problemlösande
 • Flexibel
 • Självgående

Då du i denna roll kommer att arbeta tätt tillsammans med ditt team ser vi även att du har en god samarbetsförmåga. Utöver detta tror vi att du är kommunikativ och på ett pedagogiskt sätt kan kommunicera mot kunder, både i tal och skrift

Övrig information

 • Start: Omgående enligt ö.k

 • Omfattning: Heltid, 8-17 med flextid

 • Placering: Uppsala, internationella resor förekommer

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ScandiDos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

ScandiDos - med huvudkontor i Uppsala och med dotterbolag i Madison, USA samt Frankrike – är världsledande inom QA och dosimetri för modern strålningsbehandling. Företaget erbjuder unika mätsystem och programvara som är designat för QA och kvalitetssäkring av nya dynamiska behandlingar som implementeras världen över.

Ansök här