Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15018053

Applikationskonsult till Sigma IT Consulting

Snabbfakta

Stad:
Örebro
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Visste du att… du bara är en ansökan bort från att ta del av en häftig expansionsresa inom digitalisering av svensk industri, det som brukar kallas Industri 4.0? En ansökan som dessutom leder dig till en arbetsplats med starkt teamtänk, där du med hjälp av stöttning ges chansen att växa och utvecklas på både bredden och höjden? Bara dina egna ambitioner sätter stopp! Läs mer i annonsen nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Academic Work söker utvecklare till Sigma IT Consulting till rollen som applikationskonsult. Som applikationskonsult tillhör du deras affärsområde Asset by Sigma, som arbetar med kunder inom svensk industri och hjälper dem att effektivisera sitt underhåll genom smarta IT-lösningar. På avdelningen befinner de sig just nu på en spännande och expansiv resa och söker därför nya medarbetare till kontoret i Örebro.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sigma. På sikt finns det möjlighet till en anställning direkt hos Sigma, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

På Sigma välkomnas du till en lärande organisation där ditt och dina kollegors lärande står i fokus, både som enskilda individer och som team. Du får möjlighet att påverka din vardag genom förtroende och tät dialog kring din egen utveckling, samt närhet till beslut.

Inom affärsområdet Asset arbetar du och dina kollegor i team med olika kundåtaganden, med förvaltning och underhåll som er core business. Ni arbetar med utveckling, testning och uppgraderingar i systemen i framförallt Maximo.

Som applikationskonsult jobbar du mot en till fyra kunder. Beroende på kund, men även din egen bakgrund och ambitioner kommer också dina arbetsuppgifter variera. Men du kommer till exempel att:

 • Göra releaser, testa och uppgradera i testmiljöer

 • Koda och anpassa applikationer till Maximo utefter kundens behov

Tjänsten passar dig som vill vara del av en kultur som hellre säger ja, än nej, där du får chansen till lärande genom att experimentera i olika situationer. På Asset ges du möjlighet att vara med och påverka Sigmas affär, genom utvecklandet av nya spännande erbjudanden till kunderna. Med kollegor som sitter i ibland annat Finland och Indien får du också chans att jobba i en internationell miljö.

Vi söker dig som

 • Har utvecklarbakgrund och erfarenhet av programmering, antingen i form av arbetslivserfarenhet eller har relevant kunskap som du tillskansat dig genom t.ex. hobbyprojekt

 • Talar och skriver svenska obehindrat, samt har goda kunskaper i engelska då det används i kontakt med kollegor och kunder

Det är meriterande om du…

 • Har läst relevanta kurser eller program på högskole- och universitetsnivå eller från yrkesutbildning

 • Har kunskap inom och erfarenhet av programmering i Java

 • Har erfarenhet av Maximo som verktyg

Som person är du flexibel i ditt arbete med olika kunder samt när du växlar och prioriterar mellan olika projekt. Du har också god samarbetsförmåga och motiveras av att prestera både för din egen och gruppens skull och är ödmjuk och lyhörd för kollegors åsikter. Du är ansvarstagande i sättet du driver på eget arbete och hittar nya arbetsuppgifter. Du tar också ansvar genom att förstå vikten av din egen roll i organisationens leverans och hur det bidrar till affärsnyttan för kund.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Örebro

 • Kontaktuppgifter: Emmy Lidén, emmy.liden@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sigmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Sigma IT Consulting är ett företag som ”expect a better tomorrow”. Detta beskriver de såhär: ”Vi tror på en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.”

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Emmy Lidén consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emmy Lidén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018053