1 månad sedan
Annons-ID: 15083247

Applikationskonsult till AFRY

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Afry, fd. ÅF/Pöyry, är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer enligt Universum, innehar en bred kompetens och lägger stort fokus på medarbetarens egen utveckling. Som applikationskonsult kommer du att tillhöra Afrys huvudkontor i Stockholm och bli en del av deras framgångsrika kundsamarbeten samtidigt som du får ett stort kontaktnät och inblick i arbetet som har en inriktning mot industriell IT, där du arbetar mot livs- och läkemedelsindustrin. Sök tjänsten nu då vi selekterar löpande!

Om tjänsten

I rollen som applikationskonsult med inriktning industriell IT arbetar du med en huvudinriktning mot livs- och läkemedelsindustrin. Ditt främsta fokus är att leverera produktionsnära IT-lösningar, t ex MES/MOM-system, för att öka lönsamheten och utveckla affärskraften hos Afrys kunder. Detta gör du genom att knyta ihop IT-system med övergripande affärssystem och underliggande automationslösningar.

Då Afry erbjuder helhetsåtagande inom industriell digitalisering kan du komma att arbeta med Afrys interna leveransprojekt både från AFRY’s kontor men även ute hos kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det bli aktuellt att bli anställd av Afry efter 6 månader.

Arbetsuppgifter

Du kan komma att arbeta med allt ifrån kravanalys, konceptstudier, specifikation och dokumentation, utveckling, konfiguration och driftsättning till förvaltning och support.

Afry erbjuder en inspirerande miljö där du dels kan utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor, dels få utvecklas i rollen som ingenjör genom interna utbildningar och kurser. Du kommer erbjudas stor frihet under ansvar.

Vi söker dig som

• Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, meriterande mot IT/Teknik

• Du talar och skriver flytande på det svenska och engelska språket, då båda förekommer i det dagliga arbetet internt som externt

Meriterande är om du har...

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom industriell, - och produktionsnära IT

• Erfarenhet av Life Science, MedTech eller annan regulatorisk verksamhet

• B-körkort är meriterande då du förväntas vara flexibel och kunna resa en del i ditt arbete, främst inom Mälardalen

För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Då du i perioder jobbar ute hos kund krävs det att du är självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person är du initiativtagande och lyfter gärna dina idéer. I och med att du i rollen har flera kontaktytor är du en kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang och har god samarbetsförmåga. Slutligen är du en serviceinriktad person som är noga med att säkerställa att du genomför ditt arbete med hög kvalitet.

Övrig information

• Start: Omgående

• Omfattning: Heltid

• Placering: Stockholm. Då Afry är ett konsultbolag kan projekt i din anställning komma att vara i Stockholm med omnejd, då flertalet av Afrys kunder även sitter där.

• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Afrys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Afry är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Dom skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Afrys bas är i Europa och affärerna och kunder finns över hela världen.

Ansök här