1 vecka sedan
Annons-ID: 15087793

Applikationskonsult inom Dynamics 365 till internationellt konsultbolag

Nu söker vi dig som både vill utvecklas kompetensmässigt och arbeta med den senaste tekniken för att skapa de bästa lösningarna tillsammans med vår kund! Vi söker därför Dig som brinner för att vidareutveckla och effektivisera affärsprocesser och omsätta dessa i Dynamics 365. Här får du möjligheten att vara med på vår kunds digitala resa, med fokus på Dynamics 365 och Finance & Supply Chain Management.

Om tjänsten

Nu utökar vår kund sitt team i Stockholm med seniora applikationskonsulter inom Dynamics 365 och Finance & Supply Chain (F & SCM). Som Senior Dynamics-konsult hjälper du deras kunder att identifiera, synliggöra och effektivisera sina affärsprocesser i Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Du vägleder deras kunder i val och synliggör konsekvenser och möjligheter i plattformen som länken mellan kundens verksamhet och teknik, samtidigt som du utmanar dem, så att vi kan fortsätta leverera hållbara lösningar. Det är en central roll som hanterar många olika typer av intressenter i affärskritiska beslut.

Du erbjuds

 • Löpande kompetensutveckling, nödvändiga certifieringar och stöd från ledningen
 • Stora möjligheter för intern rörlighet inom bolaget
 • En arbetsgivare som tydligt sätter upp individuella utvecklingsplaner så du får utvecklas där du vill!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Vår kund strävar efter långsiktiga partnerskap med deras kunder och du får därför möjlighet att arbeta i mångsidiga projekt med uppgifter som omfattar allt från scoping till analys, design, implementation och strategisk rådgivning för Dynamics 365 F & SCM och på Microsoft Dynamics-plattformen i stort.

Du ingår i ett eller flera kundnära team, där du bidrar till att bygga och vårda de nära relationerna till deras kunder. De arbetar oftast i stora åtagandeprojekt där de levererar hela team från för att hjälpa kunden från start till mål.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen har du driv och vilja att ta dig framåt och utmana dig själv. Du är trygg i din roll och vet hur man skapar förtroende för såväl nya som befintliga kunder. Vi ser det som viktigt med en god kommunikationsförmåga, då du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt. Du har en förtroendeingivande framtoning och som person är du lösningsorienterad, brinner för kundnytta och är affärsmässig samt proaktiv.

Vi söker dig som har:

 • Kandidatexamen eller högre inom Industriell ekonomi / logistik/ produktionsplanering eller likvärdigt
 • Minst 3 års erfarenhet av Microsoft Dynamics (D365 F&SCM/AX)
 • Erfarenhet av affärsprocesser och verksamhetsförståelse inom produktion, lager eller industri
 • Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Övrig information

 • Start: Våren 2023
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Stockholm
 • Övrigt: Detta är ett konsultuppdrag i 6 månader med ambitionen att bli överrekryterad till vår kund efter denna tid

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här