Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15020139

Applikationsförvaltare till Bergman & Beving

Snabbfakta

Stad:
Jönköping, Ulricehamn
Omfattning:
Heltid, 08:00-17:00
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Fulltime
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Omgående

Vill du ha ett spännande jobb inom systemintegration? Har du ett bli Bergman och Beving's nästa applikationsförvaltare? Ge dig själv en fin julklapp, bli del av ett företag som är redo för sitt nästa äventyr!

Om tjänsten

Bergman & Beving grundades 1906 och har i över 100 år formats till ett hem för framgångsrika bolag som vill ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier.

Tillsammans ger dom starka varumärken möjlighet att med frihet under ansvar driva sina verksamheter och utvecklas, vilket vi tror resulterar i enkelhet och effektivitet. Dom vill att viktiga beslut ska fattas där kunskapen är som störst. Som holdingbolag erbjuder dom finansiella resurser och kompetens inom varumärkesutveckling, juridik och ekonomi.

Tillsammans på IT inom Bergman & Beving rustar dom inför framtiden och bygger nu upp teamet ytterligare. Koncernen befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och behöver stärka upp IT-organisationen med en driven applikationsförvaltare inom integrationer.

Arbetsuppgifter

Som applikationsförvaltare inom integrationer bistår du med 2nd line support för integrationer mellan olika applikationer. Du deltar i projekt och uppdrag som ansvarig för att konfigurera och parameterstyra integrationer. Du blir en del av IT-Operations-teamet som består av sex kunniga applikationsförvaltare med olika ansvarsområden inom ERP, PIM, BI, e-handel och integration.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

 • Bistå med 2nd line support inom integration.
 • Övervaka integrationer och utföra reaktiv samt proaktiv service och underhåll för att säkerställa tillgänglighet och tillförlitlighet.
 • Utveckla mindre integrationer och övervakningsaktiviteter
 • Administrera koncernens externa API:er
 • Proaktivt söka efter systemrelaterade defekter för att undvika incidenter och problem.
 • Delta i utvecklingsprojekt med system- och verksamhetskunskap.
 • Ha ett nära samarbete med koncernens integrationsarkitekt och löpande kontakt med övriga roller inom IT.

Vi söker dig som

Då vi är en serviceenhet är det viktigt att du har service som din ledstjärna och att du bemöter utmaningar med en positiv attityd och en prestigelöshet i att hjälpa till där det krävs.

Som person ser vi gärna att du är analytisk, strukturerad, kreativ, målmedveten och ödmjuk. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning inom IT och ser samband mellan verksamhet och IT för att kunna säkerställa hög effektivitet med god kvalitet.

Hos dig är intresset för att ta till sig ny kunskap stort och du är drivande i att förstå och lära dig det som ingår i ditt ansvar. Vi söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med oss, och med tiden ta ett ökat ansvar.

Det är extra meriterande om du tidigare har arbetat med iCore eller IBMs integrationsplattform Websphere Message Broker. eller har erfarenhet av API-hantering.

För tjänsten är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, 8:00-17:00

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Ulricehamn

 • Kontaktuppgifter: andreas.hammarback@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Andreas Hammarbäck consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Andreas Hammarbäck eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentgothenburg@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020139