1 månad sedan
Annons-ID: 15078577

Apoteksgruppen söker en Supply Planner

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Nu söker Apoteksgruppen en supply planner som kan komma in och stötta upp sortimentsavdelningen! Om du är i början av din karriär och vill lära dig mer om rollen som supply planner, ta då chansen och sök redan idag! Urval sker löpande.

Om tjänsten

Apoteksgruppen finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i Söder och sedan våren 2018 ägs Apoteksgruppen av Euroapotheca som är en av de största apoteksaktörerna i Norra Europa. Dem är unika med att ha både centralt ägda apotek och apotek som ägs av lokala entreprenörer. De erbjuder sina kunder en säker och tillgänglig hantering av receptbelagda läkemedel, kvalificerad rådgivning samt ett noga utvalt sortiment av receptfria läkemedel och andra omvårdande produkter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som supply planner hos Apoteksgruppen ansvarar du för att hantera varuflödet mellan leverantörer och apotek. Du arbetar nära distributörer och apotek för att säkerställa tillgängligheten av sortimentet baserat på identifierade nyckeltal och bidra till den pågående utvecklingen av vår produktplanering.

Denna roll innefattar strategiska och operativa arbetsmoment. Arbetet sker i nära samarbete med Apoteksgruppens apotek, distributörer och övriga avdelningar. Följande är exempel på uppgifter:

 • Orderläggning, leveransbevakning och påfyllnad av produkter i apotek
 • Analyser och prognostisering av försäljning för att säkerställa korrekt varuförsörjning
 • Rekommendation av inköpsvolymer beroende på efterfrågan och behov
 • Ta fram status på leveranser, lager och försäljning och göra analyser utifrån dessa

Vi söker dig som

 • Har studerat inom relevant utbildning ex, inköp & logistik eller civilekonom
 • Har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter inom detaljhandelsbranschen
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har god systemvana och tidigare jobbat i olika system t.ex relex
 • Talar och skriver svenska obehindrat, då svenska språket används dagligen

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, problemlösande och ansvarstagande. Som person är du drivande och har en analytisk förmåga. Vi vill därför se en tydlig motivering kopplat till detta i din ansökan!

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader - chans till förlängning
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stadshagen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Apoteksgruppens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. I Sverige finns ca 200 apotek och ca 1300 anställda. De är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare.

Ansök här