1 vecka sedan
Annons-ID: 15089888

Android-utvecklare till Taxiteknik!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Södermalm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Vill du vara med på en tillväxtresa där du får ta Android-applikationer till nästa nivå? Då kan den här rollen som Applikationsutvecklare på Taxiteknik vara något för dig! Här kommer du få stora utvecklingsmöjligheter samt få ta ett helhetsansvar för Taxitekniks Android-applikationer, samtidigt som du får lösa tekniska utmaningar och ha roligt på jobbet med fantastiska kollegor.

Om tjänsten

Taxiteknik utvecklar nästa generations trafikledningssystem för taxibranschen. Systemet är helt webb och app-baserat, byggt med den senaste tekniken för att säkerställa driftsäkerhet och automatiserade processer. Deras teknik är molnbaserat vilket gör att systemet alltid är av den senaste versionen och lagras samt säkerhetskopieras i Taxitekniks datasystem. De har vidare en förarapp för chaufförerna så man enkelt kan hantera alla köruppdrag direkt i appen. De erbjuder en bokningsapp som är utvecklad för att passa alla typer av taxibolag där kunderna får en användarvänlig och snabb bokningsupplevelse, denna app fungerar både på Android och iOS. Slutligen tillhandahåller Taxiteknik även ett webbaserat trafikledningssystem som är kostnadseffektivt och passar alla typer av taxi, buss och transportföretag.

På Taxiteknik har de ambitiösa tillväxtplaner och deras medarbetare är en viktig del av pusslet därför söker de dig som kommer till jobbet för att både utveckla och utvecklas. Taxiteknik erbjuder ett spännande jobb och en arbetsplats som präglas av goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet under ansvar.

Arbetsuppgifter

Som Android-utvecklare på Taxiteknik kommer du att vara en del av ett mindre utvecklingsteam och vara involverad i hela processen, från diskussioner kring kundbehov, till utveckling, lansering och underhåll. Du kommer vidare vara ansvara för Taxitekniks fordons-app, som är själva "navet" i fordonet och som styr taxametrar, betalterminaler och övrig hårdvara. I denna roll kommer du tillsammans med de andra två produktutvecklarna bli ansvarig för Taxitekniks mobila plattformar för Android och utveckla apparna efter kundernas behov, därav behöver du kunskap kring ramverket Flutter.

På Taxiteknik kommer du själv att kunna styra över stora delar av ditt arbete, samtidigt som du alltid har ett team att bolla med. I många fall är lösningarna de erbjuder affärskritiska och en viktig del i deras kunders verksamhet.

Vi söker dig som

  • Innehar erfarenhet av Android utveckling och gillar kombinationen av hårdvara och mjukvara.
  • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Företagsspråket är svenska.

Det är även meriterande om du:

  • Innehar erfarenhet av Java och-/eller Kotlin gällande Android-utveckling.
  • Innehar erfarenhet av ramverket Flutter, Bluetoothkommunikation och MQTT.
  • Har arbetat med en användarprodukt innan.

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och intresse. Vi ser därför vidare att du är:

Flexibel då du ibland kommer att gå utanför ramarna för dina arbetsuppgifter. Du ska vara duktig på att kommunicera och samarbeta med andra, samtidigt som du är initiativtagande och driver dina uppgifter självständigt. Som applikationsutvecklare hos Taxiteknik behöver du vidare vara driven, självständig och problemlösande där du vill hitta kärnan i problemet du stöter på. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för att utveckla deras kunders verksamhet, gärna genom innovativa IT-lösningar.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Flexibelt

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Taxitekniks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Taxiteknik är idag ett fåtal anställda, men de växer så det knakar. Taxiteknik grundades 2019 med syftet att skapa det bästa trafikledningssystemet för taxi och transportbranschen. De som jobbar på bolaget har över 20 års erfarenhet av branschen och är väl insatta i vad som krävs.

Ansök här