3 veckor sedan
Annons-ID: 15078780

Analytisk student till spännande bolag inom fastighetsutveckling!

Är du student inom ekonomi, fastighet, teknik eller liknande och söker ett meriterande och utvecklande extrajobb inom fastighetsutveckling? Har du dessutom ett analytiskt affärssinne samt förmågan att arbeta relationsskapande och framåtdrivet? Då kan tjänsten som analytiker på deltid till bolaget Preservia vara något för dig! Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande.

Om tjänsten

Preservia är ett ungt fastighetsbolag som arbetar med investering och utveckling av bostäder med fokus på hyresrätter. Bolagets intäkter genereras genom utveckling och försäljning av fastigheter och i förekommande fall genom driftnettot av förvaltningsfastigheter. Vidare arbetar Preservia aktivt med att söka nya förvärvsmöjligheter i form av byggrätter och investeringsmöjligheter i fastighetsprojekt.

För Preservias räkning söker vi nu en student för deltidsjobb cirka 2-3 dagar i veckan med start från och med september. Val av arbetsdagar- och tider är relativt flexibelt vilket innebär att du själv till stor del kommer kunna planera hur du väljer att arbeta. Tjänsten är långsiktig och för rätt person finns möjlighet att arbeta extra under hela studietiden.

Du erbjuds

 • Ett meriterande och fleibelt extrajobb inom fastighetsutveckling som kommer bredda din kompetens inom affärsutveckling och analytiskt arbete
 • Chansen att få foten in på ett spännande bolag genomsyrat av en entreprenöriell och framåtdriven anda
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som analytiker på deltid kommer du att arbeta med att skapa möjligheter till nya affärer samt utveckla och analysera befintliga affärer. I rollen ingår analysarbete av makrodata och kommunernas stadsplaneringsplaner. I rollen ingår även upprättande av projektkalkyler och -planer tillsammans med handledare från bolaget. Vidare kommer du att arbeta uppsökande genom att ha en nära kontakt med kommuner, fastighetsägare och andra typer av intressenter.

Vi söker dig som

 • Studerar en akademisk utbildning på minst 50% inom ekonomi, teknik, fastighet eller liknande och förväntas studera minst 1 år till
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser det som starkt meriterande om du

 • Studerar kandidatprogrammet Fastighet och Finans på Kungliga tekniska högskolan
 • Har tidigare erfarenhet av analytiskt arbete eller inom sälj

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är analytiskt lagd med ett sinne för att skapa och förstå affärer. Du är kommunikativ, utåtriktad och har en förmåga att skapa och bygga relationer. Vidare ser vi att du har ett starkt driv och framåtanda, detta då bolaget genomsyras av en entreprenöriell kultur.

Övrig information

 • Start: September
 • Långsiktighet: Initialt sex månader med goda chanser till förlängning
 • Omfattning: 2-3 dagar i veckan, relativt flexibelt vid val arbetstider
 • Placering: Kontorshotell på Vasagatan 7

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du veta mer om Preservia? Klicka här!

Ansök här